De 5 leukste groepsactiviteiten

 

Leuke groepsactiviteiten onderneem je bij All in Echt. Hier beleef je een heerlijk dagje uit met de hele familie, je vrienden of met collega’s. Het aanbod bij All in Echt varieert van spannende activiteiten zoals indoor karten en paintballen tot verrassende workshops zoals cocktail shaken. Door ons brede aanbod aan groepsactiviteiten zit er altijd iets bij voor iedereen, voor jong en oud! Zo kun je bij ons ook terecht voor de leukste kinderfeestjes in Limburg. Heb je een ander feestje te vieren? Geen probleem, want ook voor de gezelligste bedrijfsfeesten of vrijgezellenfeesten kun je terecht bij All in Echt. Onderstaand vind je een overzicht van onze 5 leukste groepsactiviteiten:

 

Stelsamen6.jpg
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Escape room: De illusionist

Kraak de deurcode in 45 minuten. Dat is de uitdaging waar jullie voor staan bij All in Echt. In de kleedkamer of werkplaats van de mysterieuze goochelaar moeten jullie mysterieuze opdrachten oplossen om weer te kunnen genieten van de vrijheid.

 

Bowlen

Ga voor lekker ouderwets bowlen! Bij onze schitterende bowlingbaan ga je lekker terug in de tijd met het zogenaamde disco bowlen. Een gezellige competitie ondersteund met swingende muziek en spetterende lichteffecten. Op iedere baan kunnen 6 tot 7 personen tegelijk spelen en natuurlijk hebben we ook hier een barretje waar de niet-spelers rustig een drankje kunnen drinken terwijl ze zicht hebben op de bowlingbanen. Dé perfecte groepsactiviteit!

 

Line dancing

Steeds meer mensen laten zich verleiden door de opzwepende ritmes van de country muziek. Een belangrijk kenmerk van onze country workshop is de ongedwongen en zeer prettige sfeer. Je leert de belangrijkste basispassen en danshouding. Deze fantastische groepsactiviteit is geschikt voor jong en oud en gegarandeerd lachen geblazen!

 

Karten

Ga voor een sensationele activiteit zoals karten! Karten is vrijwel voor iedere doelgroep bereikbaar. Onze kartbaan is overduidelijk geïnspireerd op het circuit in Monaco en combineert een aantal, voor de kenner, bekende bochten en de bekende Monaco tunnel. Kinderen onder de 14 jaar worden ten alle tijden geplaatst in een gezinsheat tenzij het gaat om een ervaren karter.

 

Paintballen

Ga je liever voor een avontuurlijke en opwindende groepsactiviteit? Ga dan voor paintballen! Paintballen is een sport waarbij lengte, leeftijd en lichaamskracht minder belangrijk zijn dan intelligentie, inzicht en vastberadenheid. Spelers leren hoe belangrijk het is om als team samen te werken en dit maakt paintball dan ook tot hét geschikte uitje voor bedrijven en familie!

 

Kies snel de activiteit die bij jou past en reserveer online!

 

BEKIJK ALL ACTIVITEITEN