ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

HET All in Kinderfeestje bij All in Echt Een compleet verzorgd kinderfeestje met bowlen, glow in the dark golf, lasergame, ranja en eten!

27,50p.p. Reserveren

HET All in Kinderfeestje bij All in Echt Een compleet verzorgd kinderfeestje met bowlen, karten , glow in the dark golf, ranja en eten!

37,50p.p. Reserveren

HET All in Prison Kinderfeestje bij All in Echt Een compleet verzorgd kinderfeestje met Prison Island, bowlen, glow in the dark golf, ranja en eten!

37,50p.p. Reserveren

Kinderfeestje in Limburg

Ben jij op zoek naar een uniek kinderfeestje in Limburg? De leukste kinderfeestjes organiseer je bij All In Echt! Feestjes waarbij je kunt karten, lasergamen, bowlen, paintballen en nog veel meer! Kies uit een van onze vele activiteiten of combineer activiteiten in een arrangement en bezorg de kinderen een middag waarover ze nog lang zullen napraten. Alle kinderfeestjes zijn allemaal inclusief ontvangst met iets lekkers, gedurende het hele feestje onbeperkt ranja en afsluitend frietjes met minisnacks en saus. Alle hierboven genoemde kinderfeestjes zijn uitsluitend te reserveren op woensdagen voor kinderen t/m 12 jaar. Wil jij je kinderfeestje op een andere dag houden? Dan kun je uiteraard wel gewoon losse activiteiten boeken bij ons!

Ons arrangement

Wanneer je een bijzonder kinderfeest in Limburg wilt organiseren, dan kun je bij All In Echt kiezen uit drie arrangementen. Onze arrangementen kunnen geboekt worden buiten de schoolvakanties om en alleen op de woensdagmiddag. Het kinderfeest arrangement begint om kwart over een en bestaat uit drie activiteiten, ranja en eten. De drie activiteiten bestaan uit bowlen, glow in the dark minigolf en lasergamen/karten/Prison Island. De activiteiten vinden allemaal indoor plaats, waardoor je niet afhankelijk bent van de weergoden. De minimale groepsgrootte is zes kinderen. Ook grotere groepen kunnen wij huisvesten, wanneer dit het geval is kun je het beste contact opnemen met ons om naar de mogelijkheden te kijken.

Kinderfeest voor oudere kinderen

Wanneer je een kinderfeestje in Zuid-Limburg moet organiseren voor oudere kinderen, kun je bij All In Echt ook terecht. Bij ons kun je bijvoorbeeld een heat karten reserveren voor kinderen vanaf veertien jaar oud. Voor kinderen vanaf tien jaar oud bieden wij ook interessante en uitdagende workshops boogschieten aan, waardoor zij zich voor even de Robin Hood of de Green Arrow kunnen wanen van Limburg. Een andere leuke activiteit is om in teams van maximaal vijf personen de puzzels en raadsels van onze Prison Island het hoofd te bieden.

Jouw kinderfeestje is All in bij All In Echt

Met alle interessante en avontuurlijke activiteiten is All In Echt de locatie voor je volgende kinderfeestje in Limburg. Wij doen echter meer feestjes voor je uit handen nemen. Je kunt ook bij ons terecht voor zakelijke evenementen, themafeesten of vrijgezellenfeesten. Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en we hebben ruimte voor grote en kleine groepen. Moet je bijvoorbeeld een teamuitje organiseren? Ook dan kunnen wij een op maat gemaakt arrangement voor je opstellen, waardoor jij en je collega’s een onvergetelijke dag tegemoet gaan. Neem contact met ons op voor eventuele vragen over de mogelijkheden.