ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

Vanaf 6 oktober: HET All in Kinderfeestje bij All in Echt Een compleet verzorgd kinderfeestje met bowlen, karten , lasergame, ranja en eten!

35,-p.p. Reserveren

Vanaf 6 oktober: HET All in Kinderfeestje bij All in Echt Een compleet verzorgd kinderfeestje met bowlen, glow in the dark golf, lasergame, ranja en eten!

25,-p.p. Reserveren

LET OP: DIT KINDERFEESTJE IS TE BOEKEN T/M 2 OKTOBER Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur Prison Island, een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Kinderen tot 8 jaar, moeten altijd spelen onder begeleiding. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Een gemiddeld kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van de activiteiten en de drukte.

23,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1,5 uur paintballen (inclusief 150 verfballetjes p.p.), een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag voor kinderen t/m 12 jaar.

32,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1,5 uur airsoften (inclusief 250 B.B. p.p.), het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag voor kinderen t/m 12 jaar.

32,50p.p. Reserveren

Kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes van Limburg vind je bij All in Echt! Feestjes met karten, lasergamen, bowlen, Prison Island, Glow in the Dark Golf, airsoft, paintball en nog veel meer! Kies uit een van onze vele feestjes en bezorg de kinderen een middag waarover ze nog lang zullen napraten. Alle kinderfeestjes zijn allemaal inclusief ontvangst met iets lekkers, het hele feestje onbeperkt ranja en afsluitend frietjes met mini snacks en saus. Zie hierboven ons divers aanbod. Alle hierboven genoemde kinderfeestjes zijn uitsluitend te reserveren op woensdagen voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderfeestje op een andere dag? Dan kunt u uiteraard wel gewoon de activiteiten boeken!