ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur bowlen, 3 games lasergamen van 10 minuten per game, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Een gemiddeld kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur. Dit is afhankelijk van de activiteiten die je kiest en de drukte.

22,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur bowlen, 1 heat karten, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Let op! Voor karten geldt een minimale lengte van 1,40m

22,50p.p. Reserveren

Word ontvangen met cake, speel 1 uur VR-Room, 1 game lasergamen van 10 minuten, onbeperkt ranja tijdens het feestje, een pauze met zakje chips en als afsluiter frietjes met minisnacks! Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Een gemiddeld kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur. Dit is afhankelijk van welke activiteiten je kiest en de drukte.

28,-p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 heat karten, 1 game lasergamen van 10 minuten, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Let op! Voor karten geldt een minimale lengte van 1,40m

23,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur bowlen, 18 holes Glow In The Dark Minigolf, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Een gemiddeld kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van de gekozen activiteiten en drukte.

16,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 18 holes Glow In The Dark Minigolf, 1 game lasergamen van 10 minuten, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Een kinderfeestje duurt gemiddeld 3 uur, afhankelijk van de drukte en activiteiten.

17,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur Virtual Reality, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Een gemiddeld kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van de drukte en de activiteiten.

24,-p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur paintballen (inclusief 100 verfballetjes p.p.), een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Gemiddeld duurt een kinderfeestje 3 uur, afhankelijk van de drukte en activiteiten.

24,-p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur Prison Island, een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Vanaf 8 jaar, moeten kinderen altijd spelen onder begeleiding. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Een gemiddeld kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van de activiteiten en de drukte.

23,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen van 10 minuten, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Een gemiddeld kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van de drukte en gekozen activiteiten.

16,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur airsoften (inclusief 200 B.B. p.p.), een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Een gemiddeld kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur. De lengte is afhankelijk van de drukte en de activiteiten die je kiest.

24,-p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 3 heats karten (training, kwalificatie en race), een pauze met een zakje chips, onbeperkt ranja en frietjes met mini-snacks en saus. De winnaar krijgt een mooie beker mee naar huis. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Let op! Voor karten geldt een minimale lengte van 1,40m

34,50p.p. Reserveren

Kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes van Limburg vind je bij All in Echt. Feestjes met karten, lasergamen, bowlen, Prison Island, Glow in the Dark Golf, airsoft, paintball en nog veel meer! Kies uit een van onze vele feestjes en bezorg de kinderen een middag waarover ze nog lang zullen napraten. Ook kun je heel voordelig en gemakkelijk extra activiteiten bijboeken. Alle kinderfeestjes zijn allemaal inclusief ontvangst met cake, pauze met een zakje chips, hele feestje onbeperkt ranja en afsluitend frietjes met mini snacks en saus naar keuze. Zie hierboven ons divers aanbod. Alle hierboven genoemde kinderfeestjes zijn uitsluitend te reserveren op woensdagen en zaterdagen voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderfeestje op maat? Neem dan contact met ons op.