ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Op zoek naar een uniek kinderfeestje? Wordt ontvangen met cake, speel 1,5 uur onze nieuwste activiteit: de VR-Room, 1 game lasergamen van 10 minuten, krijg onbeperkt ranja tijdens het kinderfeestje, een pauze met zakje chips en als afsluiter frietjes met een portie minisnacks!

28,-p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus.

15,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur bowlen, 3 games lasergamen, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus.

21,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur bowlen, 1 heat karten, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus.

21,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 heat karten, 1 game lasergamen, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus.

23,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur bowlen, 18 holes Glow In The Dark Minigolf, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus.

15,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 18 holes Glow In The Dark Minigolf, 1 game lasergamen, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus.

17,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur paintballen (inclusief 100 verfballetjes p.p.), een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus.

24,-p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur Prison Island, een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus. Vanaf 8 jaar, moeten kinderen altijd spelen onder begeleiding. Vanaf 12 jaar mogen ze zelfstandig spelen.

23,50p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1,5 uur Virtual Reality, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus.

24,-p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur airsoften (inclusief 200 B.B. p.p.), een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus.

24,-p.p. Reserveren

Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 3 heats karten (training, kwalificatie en race), een pauze met een zakje chips, onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus. De winnaar krijgt een mooie beker mee naar huis.

34,50p.p. Reserveren

Kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes van Limburg vind je bij All in Echt. Feestjes met karten, lasergamen, bowlen, bungee-soccer, airsoft en nog veel meer! Kies uit een van onze vele feestjes en bezorg de kinderen de dag van hun leven. Ook kun je heel voordelig en gemakkelijk extra activiteiten bijboeken. Alle kinderfeestjes zijn allemaal inclusief ontvangst met cake, pauze met een zakje chips, hele feestje onbeperkt ranja en afsluitend frietjes met mini snacks en saus naar keuze. Voor de ouders is er een gratis kopje koffie of thee. Zie hieronder ons divers aanbod. Kinderfeestje op maat? Neem dan contact met ons op.