Karten in limburg

 

Karten is een sensationele doch ongevaarlijke activiteit, die voor vrijwel iedere doelgroep toegankelijk is. Wil jij ook karten in Limburg? Dan ben je bij All In Echt aan het goede adres. Onze indoor kartbaan is overduidelijk op Monaco geïnspireerd en combineert een aantal, voor de kenner, bekende bochten met de alom bekende Monaco tunnel, waar je bij benadering de sensatie ervaart die de echte coureurs bij het rijden door deze tunnel ervaren. Kom nu ook 10 minuten karten met tijdwaarneming om deze unieke ervaring mee te maken.

RESERVEER NU

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Stelsamen6.jpg

karten in midden- limbburg met de kids

Het is nu ook mogelijk om voor de kleinere kinderen te karten! Onze kinderkarts bieden optimale veiligheid en comfort voor kinderen van 1,40 meter tot 1,65 meter groot. Er wordt een heat speciaal gereserveerd voor de kinderen, zodat zij onder hun soortgenoten kunnen karten. In overleg mogen ouders en familie samen met het kind de baan op in onze familieheats.

 

Gelijktijdig met je kinderen indoor karten in limburg

In een familieheat mogen ouders samen met de kinderen karten op onze baan. Voor de veiligheid van de kinderen worden de karts van de volwassenen getemperd, waardoor niet zo’n snelheid gerealiseerd wordt als normaal bij een volwassen kart. LET OP! Een familie heat is geen exclusieve heat, dus er kunnen andere mensen gelijktijdig met je gezin racen op de kartbaan. Wel worden er (indien van toepassing) enkel gezinnen met kinderen tijdens deze heat op de baan toegelaten. De prijs van een gezinsheat bedraagt € 19,50 p.p. Deze kunnen gereden worden tot 20.00 uur.

 

Met zijn tweeën in een kart 

Een unieke belevenis bieden wij van All In Echt aan mensen die anders niet in staat zijn om zelfstandig te karten. In onze unieke duo kart kunnen we ook kleine kinderen en mindervaliden karten in Limburg op onze speciale indoor kartbaan laten ervaren. Een volwassene van minimaal 21 jaar mag karten samen met personen vanaf 1,25 meter.

RESERVEER NU

Onze karts 

Momenteel hebben we de beschikking over een vloot Rimo Karts. De Rimo Evo 6 is een kart van kwaliteit, die niet alleen bijzonder flitsend oogt, maar ook nog eens de veiligste is in zijn soort. Alle draaiende delen zijn perfect weggewerkt en de Tillet kuipstoel en veiligheidsriem zorgen voor optimale zitkwaliteit en veiligheid. De pittige 200CC motor van Honda laat iedereen versteld staan.

 

Karten in limburg als op een grand prix?

Op de unieke indoor kartbaan van All In Echt ben je verzekerd van een heat vol uitdaging en avontuur. Een heat duurt tien minuten en je kunt er meerdere reserveren. We bieden echter ook complete kart-arrangementen aan, wanneer je bijvoorbeeld met een teamuitje wilt karten of met een vrijgezellenfeest. Combineer bijvoorbeeld 2 heats karten met een uur in onze Prison Island en aansluitend een heerlijke BBQ. Of kart een heat tezamen met een uur bowlen. Bij ons kun je er zelfs voor kiezen een arrangement op maat op te stellen. Bij ons is namelijk niks te gek!

c672613f0ba1a84a81d6070ecdaf706d_f239.jpg