Karten in Limburg

 

Karten is een sensationele, doch ongevaarlijke activiteit die voor vrijwel iedere doelgroep bereikbaar is. Onze kartbaan in Limburg is overduidelijk op Monaco geïnspireerd en combineert een aantal, voor de kenner, hiervan bekende bochten met de alom bekende Monaco tunnel, waar u bij benadering de sensatie ervaart die de echte coureurs bij het rijden door deze tunnel ervaren. 10 minuten karten met tijdwaarneming.
 

1ste heat € 19,50 p.p. 
2de heat € 18,50 p.p.

3de heat €17,50 p.p.

Wij willen u er op attenderen dat wij u, bij het dragen van niet deugdelijk schoeisel (zoals slippers, open sandalen etc.), geen toegang verlenen tot onze kartbaan.

RESERVEER NU

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Stelsamen6.jpg

KINDERKARTEN
Het is nu ook mogelijk om voor de kleinere kids te karten! Onze kinderkarts bieden optimale veiligheid en comfort voor kinderen van 1,40 meter tot 1,65 meter groot. Er wordt een heat speciaal gereserveerd voor kinderen. In overleg mogen ouders en familie samen met het kind de baan op.

RESERVEER NU

DUOKART
Een unieke belevenis voor mensen die anders niet bij machte zijn om zelfstandig te karten. In deze unieke dubbele kart kunnen we kleine kinderen en minder validen deze unieke sensatie laten ervaren. Een volwassene van minimaal 21 jaar mag karten samen met personen vanaf 1,25 meter.

RESERVEER NU

KARTS
Momenteel hebben we de beschikking over een vloot Rimo Karts. De Rimo Evo 6 is een kwaliteits-kart die niet alleen bijzonder flitsend oogt, maar ook nog eens de veiligste is in zijn soort. Alle draaiende delen zijn perfect weggewerkt en de Tillet kuipstoel en veiligheidsriem zorgen voor optimale zitkwaliteit en veiligheid. De pittige 200CC Honda motor laat iedereen versteld staan.

FAMILIEHEAT
In een familieheat mogen ouders samen met de kinderen op de baan. De karts van de volwassenen worden getemperd. LET OP! Een familie heat is geen exclusieve heat. Wel worden er (indien van toepassing) enkel gezinnen met kinderen tijdens deze heat op onze baan gelaten. De prijs van een familieheat bedraagt € 19,50 p.p. Deze kunnen gereden worden tot 20.00 uur.

 

c672613f0ba1a84a81d6070ecdaf706d_f239.jpg