De leukste indoor activiteiten bij slecht weer

 

Is het buiten slecht weer?! Geen probleem! Bij All in Echt bieden wij je namelijk een groot aanbod aan spectaculaire indoor activiteiten. Alle activiteiten zijn overdekt, dus het perfect uitje in Limburg wanneer het regent! En parkeren kan gratis voor de deur!

Karten

Karten is een sensationele activiteit die voor vrijwel iedere doelgroep bereikbaar is. Onze kartbaan in Limburg is overduidelijk op Monaco geïnspireerd en combineert een aantal, voor de kenner, hiervan bekende bochten met de alom bekende Monaco tunnel, waar je bij benadering de sensatie ervaart die de echte coureurs bij het rijden door deze tunnel ervaren.

Lasergamen

Lasergame is een spannende en spectaculaire bezigheid voor vrijwel alle leeftijdsgroepen. Onze lasergame arena bestaat uit 3 verdiepingen en is sensationeel ingericht als oude oliefabriek. Een complete oppervlakte van 800 m2 maakt deze arena tot een van de spectaculairste arena’s van Nederland.

Prison Island

Prison Island is een activiteit waarbij je met je team probeert zoveel mogelijk punten te halen door een aantal verschillende opdrachten en spellen uit te voeren onder een bepaalde tijdsdruk. De spellen zijn allemaal gesitueerd in 20 verschillende cellen, die zijn gelegen in het decor van een gevangenis complex. De spellen en opdrachten zijn zeer divers en variëren van fysieke uitdagingen tot het oplossen van raadsels of algemene kennis vragen.

Bowlen

Een 6 baans bowlingbaan in Limburg met schitterende black light muurschilderingen, waar je lekker terug gaat in de tijd met het zogenaamde disco bowlen. Een gezellige competitie ondersteund met swingende muziek!

Glow in the dark golf

Bij All in Echt speel je minigolf in een waanzinnig decor. Een minigolfbaan van 18 holes, die je leidt door de prachtige onderwaterwereld in vier thema’s: Atlantis, Piraten, Tropisch en Antarctica! Een leuke groepsactiviteit geschikt voor alle leeftijden!

Escape room

Kraak de deurcode in 45 minuten. Dat is de uitdaging waarvoor je staat als je een escape room boekt bij All In Echt. Los mysterieuze opdrachten op om weer te kunnen genieten van de vrijheid. Surrealistisch, intens, (on)logisch en onvoorspelbaar. Je vergeet tijd en realiteit…

 

All in Echt: dé activiteitenlocatie voor de leukste en avontuurlijkste activiteiten in Limburg op regenachtige dagen!

  • slide
  • slide
  • slide