Glow In The Dark Minigolf

Stap in de magische onderwaterwereld bij All in Echt met de Glow in the Dark Minigolf! Een reeds bekend concept, dat bij All in Echt in Limburg in een ander jasje wordt gestoken. Wij kopen niet het bestaande concept, maar bootsen in samenwerking met een eigen architect en gerenommeerde decorbouwers met behulp van blacklight een onderwaterwereld na. Weer net iets anders dan anders! Maak een reis onder water en breng een bezoek aan de verzonken stad Atlantis, de ijsberen op Antarctica, sta oog in oog met een levensechte haai, stuit op een gezonken piratenschip en vind de schatkist. Door middel van fenomenale blacklight decoratie ontstaat een unieke Glow in the Dark Minigolf die nog nergens op de wereld te zien is.

NU ONLINE TE BOEKEN

Prijs € 9,50 p.p.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
glow-in-the-dark-minigolf-banner.jpg

Alles onder één dak

Minigolven in Glow in the Dark: wie kent het niet? Een leuke groepsactiviteit die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Met de komst van deze topactiviteit ontwikkelt All-in Echt zich nog meer nóg meer tot heus Family Entertainment Center, waarbij alle activiteiten geclusterd zijn onder één dak. Hiermee bieden wij een totaalpakket aan grappige, gezellige en spannende activiteiten. Uitermate geschikt voor jouw avondje uit! De nieuw te realiseren Glow in the Dark Minigolf zal gaan bestaan uit 18 verschillende holes in 4 thema’s: Tropisch, Atlantis, Antarctica en Piraten. De gemiddelde speeltijd bedraagt één uur en je speelt nu al een uur voor maar €8,50 per persoon. Met de komst van de Glow in the Dark Minigolf, wordt de huidige grote zaal opgeofferd. Door middel van een extra verdiepingsvloer wordt er boven de Glow in the Dark Minigolf een nieuwe feestzaal gecreëerd. Een uitbreiding van enkele duizenden vierkante meters Leisure-oppervlak!

Kom Glow in the Dark Minigolven in Midden-Limburg in een unieke omgeving! Een interactieve groepsactiviteit die ontzettend leuk is voor kinderfeestjes, familie- en gezinsuitjes, vriendenuitjes of teamuitje. Ook leuk te combineren met een rondje karten, een uurtje bowlen, paintballen, lasergamen in onze stoere arena of de andere nieuwe topactiviteit Prison Island. Een combinatie van deze activiteiten bezorgt jou een het leukste avondje uit van Limburg!

glow-in-the-dark-minigolf-banner2.jpg