Glow In The Dark Minigolf

Wil jij ook eens Glow in the Dark midgetgolf spelen in Limburg? Dat kun je nu ook bij All In Echt. Wij bieden een gezellige groepsactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen. Kom ook bij ons langs en put jouw balletje in 18 verschillende holes met vier leuke thema’s: Atlantis, Piraten, Tropisch en Antarctica. Deze leuke activiteit is ook te combineren in een arrangement, wanneer je bijvoorbeeld een kinderfeestje of teamuitje organiseert.

NU ONLINE TE BOEKEN

Prijs € 9,50 p.p.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
glow-in-the-dark-minigolf-banner.jpg

Glow in the dark midgetgolf bij All in Echt

Glow in the Dark golf is het bekende midgetgolf spelletje, dat iedereen wel eens gespeeld heeft of in ieder geval wel eens van gehoord heeft. Wij beschikken echter over een unieke, indoor midgetgolfbaan, waar je wordt meegenomen in een mooie onderwaterwereld. Het parcours is verdeeld over 18 holes en heeft vier verschillende thema’s. Met gerenommeerde decorbouwers, air-brush kunstenaars en unieke decoraties is een bijzonder binnenterrein gerealiseerd, waar je geheid een leuke activiteit tegemoet gaat. Deze groepsactiviteit is geschikt voor alle leeftijden en kost slechts €9.50 per persoon. Het duurt ongeveer een uur om de golfbaan te doorlopen, maar dit is afhankelijk van de groepsgrootte.

Combinatie in arrangementen

Voorafgaand aan Glow in the Dark golf bij All In Echt ben je vrij in het gebruiken van de horecagelegenheden waarover wij beschikken. Na de activiteit zin om lekker te dineren? Dit kan in ons BBQ restaurant, hier kun je gezellig met een drankje na genieten alleen of met je groep. Als je nog vragen hebt over de activiteit of onze arrangementen met Glow in the Dark midgetgolf, dan kun je bellen naar 0475-418900 of stel zelf je arrangement samen via de Stel-Zelf-Samen-pagina!

GLow in the Dark midgetgolfen met een groep

Bij All In Echt kun je ook met een groep midgetgolf spelen. Heb je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, teamuitje of kinderfeestje? Onze indoor midgetgolfbaan is erg leuk voor iedereen en je kunt in een groep langer genieten van onze uitdagende baan. Je bent volledig onafhankelijk van het weer en je kunt daarnaast ook andere indoor activiteiten doen, zodat je een hele dag bij ons kunt vertoeven.

GLow in the Dark midgetgolf spelen bij All in Echt

Glow in the Dark midgetgolf bij All In Echt biedt een betoverende ervaring voor jong en oud. Met onze fluorescerende kleuren en uitdagende banen brengen we een unieke dimensie naar het traditionele midgetgolfen. Of het nu gaat om een leuk uitje met familie, vrienden of collega's, deze activiteit zorgt voor gegarandeerd plezier en spanning.

Daarnaast kun je bij ons ook zalen en ruimtes huren, wanneer je na het midgetgolfen nog een feest wil organiseren voor je groep. Bedrijfsfeesten, themafeesten, bruiloften of familiefeesten voor zowel kleine en grote groepen kunnen in onze zalen gehouden worden. Elk feest is natuurlijk anders. Neem daarom contact met ons op voor maatwerk voor je feest.

glow-in-the-dark-minigolf-banner2.jpg