Paintballen in limburg

Een potje paintball spelen in Limburg? Dat kan bij All In Echt! Paintball is een spannend spel waarbij slimheid en vastberadenheid belangrijker zijn dan hoe lang je bent of hoe oud. Het helpt je fit te blijven, je te concentreren en beter te communiceren. Je leert ook hoe belangrijk teamwork is, hetgeen paintball tot een uitermate geschikt uitje voor bedrijven en familie maakt! Probeer ook deze spannende activiteit uit en reserveer nu.

Ons unieke paintball terrein

Wij beschikken over een eigen outdoor paintball terrein van ruim 3000 vierkante meter. Een buitengewoon uniek speelveld, geheel in de sfeer van een olieveld, dat is opgebouwd uit diverse gethematiseerde onderdelen. Verstop je in dit bloedstollende doolhof van loopgraven, obstakels en hoge en lage schuilplaatsen en ervaar de kick die dit uitdagende terrein teweegbrengt.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

 

Paintballen als groepsactiviteit

Wil je paintballen in Limburg met een grote groep mensen? Paintballen is namelijk een zeer geschikte activiteit voor groepen. Door de keuze in verschillende spelvormen is er voor elk team een geschikte uitdaging. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes, teamuitjes zijn daarom allemaal van harte welkom. Verover je graag de vlag of ben je meer van de game mode “last man standing”?

Daarnaast biedt All In Echt nog meerdere activiteiten aan die je kunt combineren met je paintball ervaring. Denk hierbij aan karten, lasergamen, bowlen en Prison Island. Zo kun je een dag vullend programma samenstellen op één locatie met onze arrangementen. All In Echt heeft ook de keuze uit BBQ, buffetten en verschillende drankarrangementen voor een compleet dagje uit met het hele team.

Arrangementen op maat

All in echt biedt een aantal standaard arrangementen met paintball. De meeste zijn ook inclusief eten en drinken. Het is echter ook mogelijk om een op maat gemaakt arrangement op te stellen, die volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. Je kunt keizen of je 60 minuten, 75 minuten of 90 minuten wilt spelen (genoemde tijd is echt speeltijd en is exclusief omkleden en uitleg)

60 minuten Paintball

75 minuten Paintball

90 minuten Paintball

All in Echt is meer dan een paintball locatie in zuid limburg

Naast activiteiten als paintballen, bowlen en lasergamen, kun je bij ons ook evenementen en feesten organiseren. Wij zijn dé evenementenlocatie van Limburg door ons grote aanbod indoor en outdoor activiteiten en ruime aanbod in ruimtes en feestzalen. Onze vertrekken hebben ieder hun eigen thema en aankleding en zijn los te huur. Ook kun je ervoor kiezen om complete feesten door ons uit handen te laten nemen. Door samenwerking met Entertrain Events kunnen we ieder evenement van A tot Z voor je regelen.

RESERVEREN