Paintballen in Limburg

Paintballen in Limburg? Dit doet je bij All in Echt! Paintball is een avontuurlijke en opwindende teamsport waarbij lengte, leeftijd en lichaamskracht minder belangrijk zijn dan intelligentie, inzicht en vastberadenheid. Paintball is de ideale sport ter bevordering van conditie, concentratie en communicatie. Spelers leren hoe belangrijk het is om als team samen te werken, hetgeen paintball tot een uitermate geschikt uitje maakt voor bedrijven en familie!

RESERVEER NU

Paintballterrein

Wij beschikken over een eigen paintball terrein in Limburg van ruim 3000 vierkante meter. Een buitengewoon uniek speelveld, geheel in de sfeer van een olieveld, dat is opgebouwd uit diverse gethematiseerde onderdelen. Verstop je in dit bloedstollende doolhof van loopgraven, obstakels en hoge en lage schuilplaatsen en ervaar de kick die dit uitdagende terrein teweeg brengt.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Paintballen als teamuitje

Paintballen is een zeer geschikte activiteit voor teams en groepen. Door de keuze in verschillende spelvormen is er voor elk team een geschikte uitdaging. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes, teamuitjes zijn allemaal welkom. Daarnaast biedt All in Echt nog beschikt over nog meer activiteiten zoals karten, lasergamen, bowlen en Prison Island. Zo kun je een dagvullend programma samenstellen op één locatie. All in Echt heeft ook de keuze uit BBQ, buffetten en verschillende drankarrangementen voor een compleet dagje uit met het hele team.

Paintball Arrangementen

All in echt biedt een aantal standaard arrangementen met paintball. De meeste zijn ook inclusief eten en drinken. Daarmee is All in Echt de meest complete activiteitenlocatie voor groepen en teams in Limburg. Ga snel naar onze arrangementenpagina en bekijk de opties of stel geheel je eigen arrangement samen in ons nieuwe boekingssysteem. Kies uit verschillende activiteiten, eten en drinken voor een compleet programma op maat.