De 3 leukste indooractiviteiten

 

Is het buiten slecht weer?! Geen probleem! Bij All in Echt bieden wij je namelijk een groot aanbod aan spectaculaire indoor activiteiten. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we 3 van de onze leukste indooractiviteiten voor je op een rijtje gezet!

 

Karten

Karten is een sensationele activiteit die voor vrijwel iedere doelgroep bereikbaar is. Onze kartbaan in Limburg is overduidelijk op Monaco geïnspireerd en combineert een aantal, voor de kenner, hiervan bekende bochten met de alom bekende Monaco tunnel, waar je bij benadering de sensatie ervaart die de echte coureurs bij het rijden door deze tunnel ervaren. Kinderen onder 14 jaar worden ten alle tijden geplaatst in een gezinsheat tenzij het gaat om een ervaren karter.

 

Lasergamen

Lasergame is een spannende en spectaculaire bezigheid voor vrijwel alle leeftijdsgroepen. Hierdoor is lasergame enorm populair voor kinderfeestjes, arrangementen en bedrijfsuitjes. Onze lasergame arena bestaat uit 3 verdiepingen en is sensationeel ingericht als oude oliefabriek. Een complete oppervlakte van 800 m2 maakt deze arena tot een van de spectaculairste arena’s van Nederland. Daarnaast zijn er diverse special effects aan de arena toegevoegd. Licht effecten, schrik effecten, en zelf een heuse vlammenwerper!

 

Prison Island

Prison Island is een activiteit waarbij je met je team probeert zoveel mogelijk punten te halen door een aantal verschillende opdrachten en spellen uit te voeren onder een bepaalde tijdsdruk. Het lijkt op een escape room. De spellen zijn allemaal gesitueerd in 20 verschillende cellen, die zijn gelegen in het decor van een gevangenis complex. De spellen en opdrachten zijn zeer divers en variëren van fysieke uitdagingen ( bv een klimparcours of een speleo tunnel ) tot het oplossen van raadsels of algemene kennis vragen.

Ook zijn er spellen waar reactiesnelheid of concentratie een rol speelt en er zijn zelfs spellen die alle elementen combineren. Een gemene deler is, dat je nergens hoeft te “ontsnappen“! Het gaat om het halen van zoveel mogelijk punten in een zo snel mogelijke tijd. Uiterst competitief dus, en… voor iedereen te doen. Gemengde groepen, waarin sportievelingen, denkers en strategen samen werken doen het meestal het beste en doordat er zoveel verschillende spel elementen zijn, blijft het spannend tot de laatste minuut.

 

Meer indoor activiteiten

Zit je favoriete indoor activiteit er niet bij? Er worden nog veel meer indoor activiteiten georganiseerd bij All in Echt, zoals bowlen of glow in the dark minigolf. Bekijk ook eens onze leukste indooractiviteiten die je bij slecht weer kunt doen. All in Echt: dé activiteitenlocatie voor de leukste en avontuurlijkste activiteiten in Limburg!

BEKIJK ONZE ACTIVITEITEN

  • slide
  • slide
  • slide