De 3 leukste indooractiviteiten

 

Is het buiten slecht weer?! Geen probleem! Bij All in Echt bieden wij je namelijk een groot aanbod aan spectaculaire indoor activiteiten. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we 3 van de onze leukste indooractiviteiten voor je op een rijtje gezet!

 

Karten

Karten is een sensationele activiteit die voor vrijwel iedere doelgroep bereikbaar is. Onze kartbaan in Limburg is overduidelijk op Monaco geïnspireerd en combineert een aantal, voor de kenner, hiervan bekende bochten met de alom bekende Monaco tunnel, waar je bij benadering de sensatie ervaart die de echte coureurs bij het rijden door deze tunnel ervaren. Kinderen onder 14 jaar worden ten alle tijden geplaatst in een gezinsheat tenzij het gaat om een ervaren karter.

 

Lasergamen

Lasergame is een spannende en spectaculaire bezigheid voor vrijwel alle leeftijdsgroepen. Hierdoor is lasergame enorm populair voor kinderfeestjes, arrangementen en bedrijfsuitjes. Onze lasergame arena bestaat uit 3 verdiepingen en is sensationeel ingericht als oude oliefabriek. Een complete oppervlakte van 800 m2 maakt deze arena tot een van de spectaculairste arena’s van Nederland. Daarnaast zijn er diverse special effects aan de arena toegevoegd. Licht effecten, schrik effecten, en zelf een heuse vlammenwerper!

 

Bungeesoccer

Vergeet al je kennis van voetbal. Tijdens en hilarische Bungeesoccer-wedstrijd hang je in een harnas met je voeten nét op de vloer. Wanneer je de bal probeert te raken word je teruggefloten door het elastiek waar je aan hangt. Met een bewegingsruimte van 50 cm is voetballen niet zo makkelijk als het lijkt te zijn! De 2 helften van 10 minuten zijn al voldoende je volledig uit te putten. Het elastiek geeft je de ruimte om creatieve trucs uit te voeren en de scheidsrechter kijkt erop toe dat het spel eerlijk verloopt. Bungeesoccer is een lachwekkende activiteit voor jong en oud dus!

 

Meer indoor activiteiten

Zit je favoriete indoor activiteit er niet bij? Er worden nog veel meer indoor activiteiten georganiseerd bij All in Echt. All in Echt: dé activiteitenlocatie voor de leukste en avontuurlijkste activiteiten in Limburg!

BEKIJK ONZE ACTIVITEITEN

  • slide
  • slide
  • slide