LASERGAMEN IN LIMBURG

Wil je voor je volgende verjaardagsfeestje of teamuitje op een unieke locatie lasergamen? Lasergamen in Limburg doe je zonder twijfel bij All In Echt. Lasergamen bij ons is een spectaculaire activiteit en geschikt voor bijna alle leeftijdsgroepen. Hierdoor is lasergamen een ontzettend populaire groepsactiviteit, die zich ook uitstekend leent voor een arrangement. Ben je dus op zoek naar een leuk avondje uit met vrienden, familie of collega’s? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Onze lasergame locatie

Wanneer je op zoek bent naar een spectaculaire lasergame locatie in Limburg, dan ben je bij All In Echt op de goede plek. Onze lasergame arena bestaat uit 3 verdiepingen, waardoor je ook vanuit de lucht je tegenstanders kunt bestoken met lasers. De ruimte is sensationeel ingericht als oude, verlaten oliefabriek compleet met brede olievaten en stalen stellages, waarachter je je prima kunt verschuilen. Daarnaast zijn er diverse special effecten aan de arena toegevoegd, zoals lasers en vuurkolommen. Alles om voor sfeer en een unieke spelervaring te zorgen.

RESERVEER NU

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Hoogwaardige apparatuur van Lasermaxx

Onze laserapparatuur behoort tot het neusje van de zalm. Zo wordt er gespeeld met EVO 5 pakken van Lasermaxx. Deze pakken met de snelle laser gun dragen absoluut bij, in combinatie met het terrein, aan de totaalbeleving van lasergamen bij All in Echt. Het is mogelijk om met 14 personen tegelijkertijd te lasergamen bij ons. Dit houdt in dat er twee teams van 7 personen de strijd met elkaar aangaan in onze unieke arena.

De veelzijdigheid van lasergamen

Lasergamen is een leuke activiteit die goed te combineren valt met andere activiteiten op onze evenementenlocatie. Tevens is lasergamen ook geschikt voor kinderen. Ideaal voor een leuk dagje uit dus! Daarom hebben we verschillende arrangementen waarin lasergamen en andere activiteiten gecombineerd worden. Na afloop kun je bovendien rekenen op een heerlijke barbecue of buffet. Het is bovendien mogelijk om naast onze standaard arrangementen met lasergamen, zelf een op maat gemaakt arrangement op te stellen.

BEKIJK ARRANGEMENTEN

Duur en kosten van lasergamen bij All in Echt

Bij All In Echt kun je rekenen op tien minuten speeltijd in de arena. Voor je spel begint, krijg je ook nog een praktische uitleg van onze instructeurs van vijf minuten. Onze arena is geschikt voor personen die groter zijn dan 1.20 meter. Een ronde lasergamen kost €9.50 per persoon, maar iedere ronde extra kost vervolgens nog slechts €7.50 p.p.

Meer dan alleen lasergamen in Limburg

All In Echt is niet zomaar een lasergame locatie. Met een scala aan activiteiten, zoals Prison Island en karten, biedt het meer dan alleen de traditionele lasergame ervaring. Naast de vele activiteiten kun je echter ook bij ons ruimtes en feestzalen huren voor je volgende evenement of feestje. We hebben meerdere zalen met elk een uniek thema en aankleding, waarmee we ook ruimte kunnen bieden aan grote gezelschappen. Je kunt zalen los bij ons huren of ons je complete evenement/feest uit handen geven. Of je nu een bruiloft wilt organiseren, een themafeest of bedrijfsfeest; wij zorgen voor een compleet verzorgd event waar je nog lang over zult napraten.

Stelsamen6.jpg