Prison Island Limburg

Klaar voor hét gevangenis avontuur van Limburg? Prison Island is een concept dat omschreven kan worden als een mix van spelelementen die de beste elementen van de escape room en Fort Boyard combineert! Het spel is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen en voor jong en oud. Klaar voor hét gevangenis avontuur van Limburg? Reserveer dan nu.

1 uur € 22,50 p.p.

1,5 uur € 27,50 p.p.

2 uur € 29,50 p.p.

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Hoe werkt bij All In Echt het Prison Island?

Bij ons kun je jouw gezelschap verdelen in groepen van minimaal twee en maximaal vijf personen. Voordat je begint, krijg je een uitgebreide briefing over wat je te wachten staat. Iedere groep krijgt hierna een toegangssleutel, waarna je zelf je een weg mag banen door ons uitgebreide cellencomplex. Open de cellen met jullie toegangssleutel en verzamel in de cel punten door verschillende raadsels, puzzels, hersenkrakers of fysieke spellen op te lossen. De spellen variëren enorm en zijn erg verrassend. Voor je een cel betreedt, kun je zien voor hoeveel personen het spel gemaakt is, wat je kunt verwachten en wat de moeilijkheidsgraad is. Je kunt ook iedere cel meerdere malen spelen. Ga de uitdaging aan en kraak de opdracht in slechts enkele minuten per cel!

Wat kun je verwachten?

De spelers weten vooraf nooit hoe het spel werkt als ze de cel instappen, alleen tot welke categorie spellen de cel behoort. Een aantal mogelijke spellen zijn: het ontwijken van laserstralen, het oplossen van een raadsel in een zogenoemde scheve kamer, een spel waarbij je vliegensvlug een code moet ontcijferen, een bijzondere variant op het bekende basketballen én een heuse “escape tunnel”. In totaal kunnen wij met deze spectaculaire activiteit groepen tot 80 personen tegelijk herbergen.

Onze Prison Island heeft nog 6 nieuwe cellen geopend! Ons cellencomplex van 20 cellen is dus uitgebreid naar 26 cellen. Nog meer verschillende raadsels, puzzels, hersenkrakers en fysieke opdrachten voor ieders plezier. Zet jij ook je high-score neer in de Prison Island van Echt?

Nu Reserveren

Kosten van onze Prison Island

Bij All In kun je met verschillende speeltijden aan ons cellencomplex deelnemen. Met een speeltijd van een uur betaal je €22.50 per persoon. Wil je liever iets langer spelen? Dat kan. Speel nu 1.5 uur voor €27.50 per persoon. Voor de echte diehards onder ons kun je ook twee uur lang door ons cellencomplex struinen en dit voor maar €29.50 per persoon. Bovendien kun je onze Prison Island ook boeken in een arrangement.

In Echt vind je onze uitgebreide Prison island

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke en spannende ervaring in Limburg, dan is All In Echt de perfecte bestemming voor jou. Met onze unieke Prison Island bieden we een combinatie van teamwork, uitdaging en plezier voor zowel vrienden als familie. Bovendien zijn wij meer dan een Prison Island; we zijn ook dé complete evenementenlocatie van Limburg en omstreken. Dit houdt in dat je ons ook kunt inhuren om jouw eerstvolgende bedrijfsfeest, personeelsfeest of vrijgezellenfeest te organiseren. Naast onze leuke activiteiten hebben we namelijk ook verscheidene zalen en ruimtes te huur met ieder zijn eigen thema en aankleding. Naast de losse zalen verhuren, kunnen wij daarnaast je hele evenement uit handen nemen.

banner-prison-island.jpg