Feesten

All in Echt is dé complete evenementenlocatie van Limburg en omstreken! Naast ons grote aanbod aan indoor- en outdooractiviteiten zijn er ook verschillende ruimtes en zaal. Elke zaal en ruimte heeft zijn eigen thema en aankleding. Zeer geschikt voor feestjes, partijen en evenementen.

Naast de losse verhuur van de ruimtes en zalen bieden wij ook complete feesten aan. Alles van top tot teen geregeld. Door samenwerking met ons dochterbedrijf Entertrain events en catering kunnen wij elk feestje en evenement voorzien van aankleding, decoratie, unieke activiteiten, licht, geluid, drank, catering en nog veel meer. Alles in één, Alles op één locatie! Van een sfeervolle bruiloft in onze outdoor natuurlocatie tot een bedrijfsevenement in onze grote zaal. Bij All in Echt is alles mogelijk.

zalen2.jpg

Kinderfeestjes

All in Echt heeft verschillende soorten kinderfeestjes. Bowlen, lasergamen, karten, workshops en nog veel meer! Ga naar Kinderfeestjes en bekijk ons aanbod. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsfeest

Onze standaard arrangementen zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten. makkelijk te boeken via bovenstaande link. Iets anders voor ogen? Neem contact met ons op voor een bedrijfsfeest op maat! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vrijgezellenfeest

Door ons uitgebreide keuze aan activiteiten is All in Echt ideaal voor vrijgezellenfeesten. Wilt u het klassieke konijn-jagen-paintball spel of iets meer unieks zoals verschillende soorten workshops? Bekijk de mogelijkheden.

Themafeesten2.jpg

THEMAFEEST

Themafeest

Onze zalen en ruimtes zijn al helemaal in thema zoals o.a. een Limburgscafé en Amerikaans kartcafé. Wilt u een eigen thema kiezen? Geen probleem. All in Echt heeft alle soorten decoratie en aankleding in huis. Een feest met een thema naar eigen keuze.

Bruiloft

Met onze buitenlocatie Valdeludo kunnen wij een unieke setting aanbieden. Aangekleed met foodtrucks, steigerhouten meubilair en sfeervolle verlichting is dit een unieke en sprookjesachtige locatie om een bruiloft te vieren in stijl. Inclusief catering, bediening en drank.

Familiefeest

All in Echt heeft vele familie-uitjes waaruit u kunt kiezen. Voor de grotere familie evenementen kunnen wij makkelijk een programma op maat maken. Door onze diversiteit kunnen wij inspelen op alle leeftijden. Een familiefeest waar iedereen zich vermaakt!

Evenement

Wilt u graag een evenement organiseren? All in Echt heeft verschillende zalen en ruimtes die geschikt zijn voor elk event. Daarbij kunnen wij zorgen voor aankleding, catering, bediening, licht, geluid en presentatie. Van zakelijk tot feestelijk, alles is mogelijk.

Programma op maat

Iedereen heeft verschillende wensen en elk feest is weer anders. Geen feest is standaard bij All in Echt. Naast de basis opzet verzorgen wij maatwerk voor elk evenement. Graag gaan wij met iedereen in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Naast een gesprek is er mogelijkheid om alle locaties te bezichtigen. Zo krijgt u een goed beeld bij uw komende feest.

Van een groot bedrijfsevenement tot een spectaculair kinderfeestje. All in Echt ziet het als een uitdaging iedereen zijn eigen unieke feest te geven. Wij gaan daarom graag met u in gesprek zodat we aan alle wensen gehoor kunnen geven. Neem met ons contact op en wij maken tijd voor u vrij.

contact2.jpg

Neem contact op