ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

Dit bedrijfsuitje bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

82,50p.p. Reserveren

Dit kart bedrijfsuitje bestaat uit een ontvangst, een kartbriefing, een training van 10 minuten, een kwalificatie van 10 minuten en een finale voor de 12 snelste. De winnaar ontvangt een beker en een fles bubbels. Bij minder dan 12 personen neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

57,50p.p. Reserveren

Dit kart teamuitje bestaat uit een training van 10 minuten, een kwalificatie ronde voor iedereen van 10 minuten, een finale voor de 12 snelste, een beker en een fles bubbels voor de winnaar, 1,5 uur barbecueën en 4 uur onbeperkt fris, bier en wijn.

112,50p.p. Reserveren

Dit bedrijfsuitje bestaat uit een ontvangst, 18 holes glow in the dark minigolf, 1 uur bowlen en 1,5 uur barbecueën.

43,50p.p. Reserveren

Dit bedrijfsuitje bestaat uit een ontvangst, 2 heats karten, 1 uur Prison Island, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 5 uur (fris, bier en wijn).

124,50p.p. Reserveren

Dit bedrijfsuitje bestaat uit een ontvangst, 1,5 uur Prison Island, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

89,50p.p. Reserveren

Dit bedrijfsuitje bestaat uit een dikke boterhammenlunch, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen, 1 heat karten, 1 uur Prison Island, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

137,50p.p. Reserveren

Dit bedrijfsuitje bestaat uit een ontvangst, 1 uur Prison Island en 1,5 uur barbecueën.

49,50p.p. Reserveren

Dit kart bedrijfsuitje bestaat uit 2 heats van 10 minuten, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

94,50p.p. Reserveren

Dit bedrijfsuitje bestaat uit een ontvangst, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

62,50p.p. Reserveren

Dit bedrijfsuitje bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 5 uur (fris, bier en wijn).

99,50p.p. Reserveren

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Limburg?

Bij All in Echt zijn er ontzettend veel mogelijkheden om van het bedrijfsuitje een dag te maken die jullie niet snel zullen vergeten. Van paintball met BBQ tot programma’s bestaande uit escaperooms, lasergame en een casino workshop aangevuld met een uitgebreid buffet. Met meer dan 30 workshops en activiteiten heeft All in Echt alles in huis voor bedrijfsuitjes binnen elk prijssegment.

Bedrijfsuitje arrangementen

Van bowlen tot een salsa workshop en van lasergamen tot een percussie workshop. Bekijk hier alle workshops en activiteiten.

Sky is the limit

Bij All in Echt is niks te gek. Combineer bijvoorbeeld een middag activiteiten met een themafeest als afsluiter. Met 7 zalen en 1 buitenlocatie geschikt voor feesten van 50 tot 750 personen kan er voor elke groep een geschikte zaal worden gereserveerd. Naast de vele indoor mogelijkheden voor All in Echt ook een outdoor-feestlocatie, geheel aangekleed met hippe foodtrucks en sfeervolle verlichting. Een ander bedrijf uit de zelfde holding is catering- en verhuur bedrijf Entertrain, door deze intensieve samenwerking kunnen we de kosten drukken zonder in te leveren op kwaliteit. Dit is waarom wij zeggen; Wij hebben alles in huis om voor jullie een top bedrijfsuitje uitje te verzorgen.