Knallend bedrijfsfeest met leuke activiteiten

Wilt u graag uw personeel in het zonnetje zetten? Of heeft u juist iets te vieren? Een mijlpaal, jubileum, noem het maar op. Genoeg redenen om een spetterend bedrijfsfeest te organiseren. Het kiezen van de juiste locatie voor een bedrijfsfeest blijft altijd een moeilijke factor. Aarzel niet en kies voor de meest complete activiteitenlocatie van Limburg. All in Echt heeft alles ter beschikking! Diverse activiteiten, heerlijke catering, diverse decoraties, muziek, licht & geluid en verschillende in- en outdoor feestlocaties. Kortom: All in Echt heeft alles in huis voor een spetterend bedrijfsfeest.

Bekijk alle uitjes

 

 

Zalen en ruimtes

All-in Echt biedt meerdere zalen en ruimtes met elk een unieke setting. De zalen zijn geschikt voor grote- en kleine bedrijfsfeesten. Een bedrijfsfeest kan al worden georganiseerd vanaf 10 personen.. De grote zaal kan onderdak bieden aan 500 personen. De verschillende zalen ruimtes kunnen tevens gecombineerd gebruikt worden. All in Echt heeft ook een unieke outdoor feestlocatie waarin uw gezelschap zich kan wanen in zomerse festivalsferen. Met een hippe aankleding, sfeervolle foodtrucks en overheerlijke cocktails ontstaat een magische feestlocatie! Bekijk hier het zalenoverzicht.

home.png Alles onder één dak

groepen.png Grote en kleine groepen

leeftijd.png Voor jong en oud

offerte.png Voorstel op maat

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Karten, Bowlen, Prison Island en nog veel meer

Tijdens uw bedrijfsfeest kunt u uw personeel ook laten deelnemen aan onze toffe activiteiten die tevens bij All in Echt gevestigd zijn. Laat de spanning stijgen tijdens een kartheat, sla een hole-in-one op de Glow In The Dark Golf, behaal de hoogste score in Prison Island of neem het tegen collega’s op op de disco bowlingbaan. Bekijk onze activiteitenpagina voor een overzicht van alle activiteiten & workshops.

Cateringmogelijkheden

Tafelhapjes, borrelhapjes, lunch, buffet of zelfs een indoor-barbecue... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij aan catering kunnen verzorgen tijdens uw bedrijfsfeest. Onze keuken zal ervoor zorgen dat uw gasten worden verwend met een heerlijke versnapering.

Bedrijfsfeest op maat

All in Echt maakt een aanbod op maat voor uw bedrijfsfeest. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden voor een bedrijfsfeest. U kunt vrijblijvend contact opnemen via info@allinecht.nl of telefonisch via 0475 – 418 900.

Onze top bedrijfsfeesten

Bekijk alle uitjes

Dit bedrijfsuitje bestaat uit een dikke boterhammenlunch, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen, 1 heat karten... 

115,-p.p. Reserveren

Dit bedrijfsuitje bestaat uit 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen, 1,5 uur barbecueën en...

74,50p.p. Reserveren

Dit kart arrangement bestaat uit een training van 10 minuten, een kwalificatie van 10 minuten en een finale...

39,50p.p. Reserveren

Dit bedrijfsuitje bestaat uit 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur...

49.50p.p. Reserveren