BBQ op locatie in All in Echt

Een BBQ op locatie biedt de perfecte combinatie van gezelligheid, lekker eten en gemak. Bij All In Echt ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke barbecue-ervaring. Van de beste vlees- en visgerechten tot heerlijke bijgerechten, alles wordt met zorg bereid en geserveerd in onze warme, Zuid-Amerikaanse Salsa zaal. De kleurrijke decoraties, warme tinten en sfeervolle verlichting zorgen voor een authentieke ambiance. Ideaal voor een BBQ onder het toeziend oog van de authentiek ogende haciënda.

Een barbecue op een Zuid-Amerikaanse locatie

In onze Salsa zaal bevind je je op een vrolijk marktplein compleet met een Zuid-Amerikaans thema! Het plein is helemaal aangekleed in een Cubaanse, warme stijl. De Salsa zaal voelt open aan en is ruimtelijk ingericht, zodat het voelt alsof je in de buitenlucht staat. Daarnaast beschikt de zaal over een grote barbecue en buffettafel, waardoor hier ook heerlijk gegeten kan worden. Ritmische salsa muziek, de geur van barbecue en vrolijke feesten te midden van een Zuid-Amerikaans decor brengt je in een unieke sfeer die ongekend is! In onze salsa zaal is plaats voor ongeveer 250 personen staand of 150 personen zittend.

Een georganiseerde BBQ met een salsa workshop

De Salsa Zaal beschikt over een echte dansvloer, waardoor deze ruimte ook zeer geschikt is voor dansfeesten. Niet voor niks geven wij hier ook onze salsa workshops. Naast de losse zaalverhuur voor je volgende fuif kun je ook deze ritmische workshop bij All In Echt boeken, zodat jij de sterren van de hemel kunt dansen tijdens je volgende feest.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
bbq5.jpg

Onze verzorgde BBQ op locatie

In onze salsa zaal kun je ook barbecueën op locatie zonder dat je de zaal huurt voor een feest naderhand. Boek onze barbecue voor € 29,50 per persoon. Bij deze barbecue zitten verschillende soorten vlees en vis, salades, sausjes en broden. Als afsluiting kun je een rondje maken langs ons dessertbuffet.

Activiteiten met een BBQ compleet verzorgd

De meeste van onze standaard arrangementen zijn inclusief BBQ! Een arrangement bestaat uit een ontvangst en een of meerdere activiteiten. De BBQ fungeert dan als smakelijke afsluiter. Zo kun je bijvoorbeeld voor het BBQ eten, een heat karten en een uur bowlen. Je kunt ook kiezen voor twee uur karaoke zingen met anderhalf uur barbecueën en een drankarrangement. Bij All In heb je naast de standaard arrangementen daarnaast arrangementen die je zelf kunt samenstellen. Hierbij combineer jij deze speciale BBQ op locatie zelf met workshops en/of activiteiten.

Een BBQ in Limburg in Zuid-Amerikaanse stijl?

Onze barbecue op locatie in onze Salsa zaal zorgt ervoor dat jij je even in Mexicaanse of Colombiaanse sferen waant. Van de kleurrijke versieringen tot de Mexicaanse haciënda; onze Salsa zaal lijkt helemaal op een Zuid-Amerikaans marktplein. Een specialere locatie voor je volgende BBQ is bijna niet voor te stellen. Bovendien is de Salsa zaal ook in te huren voor je volgende feest of event. Is de Salsa zaal net iets te klein voor je gezelschap? Bij All In vind je ook andere bijzondere feestzalen voor grote en kleine gezelschappen.