Feesten

All in Echt is dé complete evenementenlocatie van Limburg en omstreken! Naast ons grote aanbod aan indoor- en outdooractiviteiten zijn er ook verschillende ruimtes en zalen. Elke zaal en ruimte heeft zijn eigen thema en aankleding. Zeer geschikt voor feestjes, partijen en evenementen.

Naast de losse verhuur van de ruimtes en zalen bieden wij ook complete feesten aan. Alles van top tot teen geregeld. Door samenwerking met ons dochterbedrijf Entertrain events en catering kunnen wij elk feestje en evenement voorzien van aankleding, decoratie, unieke activiteiten, licht, geluid, drank, catering en nog veel meer. Alles in één, Alles op één locatie! Van een sfeervolle bruiloft in onze outdoor natuurlocatie tot een bedrijfsevenement in onze grote zaal. Bij All in Echt is alles mogelijk.

Bedrijfsfeest

Onze standaard arrangementen zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten. makkelijk te boeken via bovenstaande link. Iets anders voor ogen? Neem contact met ons op voor een bedrijfsfeest op maat! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Themafeesten2.jpg

THEMAFEEST

Themafeest

Onze zalen en ruimtes zijn al helemaal in thema zoals o.a. een Limburgscafé en Amerikaans kartcafé. Wilt u een eigen thema kiezen? Geen probleem. All in Echt heeft alle soorten decoratie en aankleding in huis. Een feest met een thema naar eigen keuze.

Vrijgezellenfeest

Door ons uitgebreide keuze aan activiteiten is All in Echt ideaal voor vrijgezellenfeesten. Wilt u het klassieke konijn-jagen-paintball spel of iets meer unieks zoals verschillende soorten workshops? Bekijk de mogelijkheden.

Evenement

Wilt u graag een evenement organiseren? All in Echt heeft verschillende zalen en ruimtes die geschikt zijn voor elk event. Daarbij kunnen wij zorgen voor aankleding, catering, bediening, licht, geluid en presentatie. Van zakelijk tot feestelijk, alles is mogelijk.

Bruiloft

Met onze buitenlocatie Valdeludo kunnen wij een unieke setting aanbieden. Aangekleed met foodtrucks, steigerhouten meubilair en sfeervolle verlichting is dit een unieke en sprookjesachtige locatie om een bruiloft te vieren in stijl. Inclusief catering, bediening en drank.

Familiefeest

All in Echt heeft vele familie-uitjes waaruit u kunt kiezen. Voor de grotere familie evenementen kunnen wij makkelijk een programma op maat maken. Door onze diversiteit kunnen wij inspelen op alle leeftijden. Een familiefeest waar iedereen zich vermaakt!

Neem contact op

Iedereen heeft verschillende wensen en elk feest is weer anders. Naast de basis opzet verzorgen wij maatwerk voor elk feest en evenement. Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Naast een gesprek is er mogelijkheid om alle locaties te bezichtigen. Neem contact op!