Evenementenlocatie met diverse activiteiten |All-in Echt

Organiseert u binnenkort een evenement en zoekt u een geschikte evenementenlocatie? All in Echt is de complete evenementenlocatie waar u naar op zoek bent! Onze evenementenlocatie heeft alles onder één dak voor een geslaagd evenement. 6 indoor feestzalen en ruimtes met ieder een eigen thema, 1 outdoor evenementenlocatie in festivalsferen, catering, grote (gratis) parkeergelegenheid, perfecte ligging (centraal in Limburg) en goede bereikbaarheid kort bij de uitvalswegen. Kortom: alles waarna u op zoek bent voor een evenementenlocatie! Wat onze evenementenlocatie uniek maakt is dat er een groot aanbod aan activiteiten en workshops zijn gevestigd. Zo kunt u uw particulier- of zakelijk evenement ook uitbreiden met bijvoorbeeld een heat karten, een uur discobowlen of een ritmische percussie workshop.

Bekijk alle uitjes

 

 

Nauwe samenwerking met in-huis partners

Tijdens het organiseren van een evenement op onze evenementenlocatie wordt er nauw samengewerkt met ons dochterbedrijf Entertrain Events. Entertrain heeft jarenlange ervaring in het organiseren van professionele evenementen op onze evenementenlocatie en daarbuiten. In samenwerking met Entertrain Events wordt een complete invulling gegeven aan uw evenement. Van een bepaald thema en bijbehorende catering, tot complete licht- & geluidsinstallaties en het verzorgen van workshops. In overleg met uw persoonlijke eventmanager wordt het gehele event van A tot Z verzorgd.

home.png Alles onder één dak

groepen.png Grote en kleine groepen

leeftijd.png Voor jong en oud

offerte.png Voorstel op maat

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Zalen en ruimtes

Evenementenlocatie All-in Echt beschikt over 7 multifunctionele indoor gethematiseerde feestzalen en ruimtes. Voor ieder gezelschap, ongeacht de grootte, is er een geschikte zaal. Voor kleinere groepen zijn er zalen beschikbaar tot maximaal 75 personen. Terwijl er voor grote groepen zalen beschikbaar zijn voor +300 personen. De feestzalen kunnen gecombineerd gebruikt worden, waardoor de gehele evenementenlocatie plaats biedt aan zo’n 1000 personen. Naast de indoor feestzalen beschikt All-in Echt over een unieke outdoor evenementenlocatie. Deze intieme locatie is geschikt voor gezelschappen tot +-500 personen en is geheel aangekleed in hippe festivalsferen, met steigerhout meubilair, foodtrucks, een grote tent en sfeervolle verlichting.

Vraag een rondleiding aan

Wilt u de evenementenlocatie graag met eigen ogen zien? Dat is mogelijk! Onze eventmanagers leiden u graag vrijblijvend rond! Plan een afspraak via 0475 418 900 of mail naar info@allinecht.nl.

Onze top arrangementen

Bekijk alle uitjes

banner_website.jpg