5 gouden tips voor het gezelligste bedrijfsfeest

Sta je op het punt om binnenkort een bedrijfsfeest te organiseren? Dan zal je vast hebben gemerkt dat er veel bij komt kijken. Je wilt immers voor iedereen een spetterende avond/dag realiseren. Maar met verschillende mensen zijn er ook verschillende wensen. Hoe zorg je er dan toch voor dat iedereen het naar zijn zin heeft en het een spectaculair bedrijfsfeest wordt? Wij zetten 5 gouden tips voor het gezelligste bedrijfsfeest op een rij:

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 1. Zorg voor een unieke locatie
 2. De locatie is wellicht een van de belangrijkste aspecten van een geslaagd bedrijfsfeest. Het is hetgeen het eerste opvalt en waar collega’s de eerste indrukken krijgen. Zorg er dan ook voor dat de eerste indrukken goed zijn. Dit doe je door een leuke locatie te combineren met een gave aankleding. Je kunt denken aan een bedrijfsfeest in een strandpaviljoen, boot of feestzaal en zelfs speeltuinen of pretparken.

 3. Zorg voor verschillende activiteiten
 4. Natuurlijk moet er genoeg tijd zijn om lekker met elkaar te kletsen. Zeker onder het genot van een drankje worden vaak de leukste verhalen opgehaald. Toch is het aan te raden om een activiteit in te plannen. Het zorgt niet alleen voor een aangename afwisseling, maar draagt ook bij aan het versterken van het teamgevoel. Activiteiten waaraan gedacht kan worden en die zeker altijd goed onthaald worden zijn: karten, escape rooms, kookworkshops of bowlen.

 5. Zorg voor een gaaf thema
 6. Een bedrijfsfeest is niet compleet zonder decoratie. Deze decoratie kan ook in een thema worden gegoten. Dompel jezelf en collega’s onder in een casinothema of zing een paar smartlappen met een Hollandse avond.

 7. Zorg voor lekkere hapjes
 8. Waar wordt gefeest wordt gegeten! Het is dan ook belangrijk om aandacht te schenken aan de geserveerde hapjes. Heb je gekozen voor een themafeest, zorg dan ook dat de hapjes daarop aansluiten. Heb je bijvoorbeeld een Hollandse avond, serveer dan lekker bitterballen, kaas en stroopwafels.

 9. Zorg dat iedereen ver van tevoren op de hoogte is
 10. Het liefste stuur je iedereen een officiële uitnodiging zo’n 6-8 weken van tevoren. Het leukste om een uitnodiging per post te sturen. Deze zien er vaak leuker uit dan een e-mail in je mailbox.