ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 1,5 uur paintball, 200 paintball kogels en 1,5 uur barbecueën. Inclusief een konijnenpak voor de vrijgezel.

74,50p.p. Reserveren

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

82,50p.p. Reserveren

Dit kart vrijgezellenfeest bestaat uit een training van 10 minuten, een kwalificatie ronde voor iedereen van 10 minuten, een finale voor de 12 snelste, een beker en een fles bubbels voor de winnaar, 1,5 uur barbecueën en 4 uur onbeperkt fris, bier en wijn.

112,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 1 uur bowlen, een workshop cocktailshaken en 1,5 uur barbecueën. De workshop duurt +/- 60 minuten en inclusief 3 cocktails p.p.

74,50p.p. Reserveren

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 1 uur Prison Island en 1,5 uur barbecueën.

49,50p.p. Reserveren

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 1,5 uur Prison Island, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

89,50p.p. Reserveren

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 18 holes Glow In The Dark Minigolf, 1 game Lasergamen, 1 puntzak friet met snack

24,50p.p. Reserveren

Dit kart vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, een kartbriefing, een training van 10 minuten, een kwalificatie van 10 minuten en een finale voor de 12 snelste. De winnaar ontvangt een beker en een fles bubbels. Bij minder dan 12 personen neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

57,50p.p. Reserveren

Het leukste vrijgezellenfeest in Limburg

All in Echt is dé expert op het gebied van vrijgezellenfeesten. Sinds 2009 organiseren wij vrijgezellenfeestjes voor zowel mannen als vrouwen.

Vrijgezellenfeest vrouwen en mannen

De aanstaande bruid of bruidegom een super gezellige dag laten beleven was nog nooit zo makkelijk te organiseren. Wij hebben een overzicht gemaakt van onze veel geboekte vrijgezellenfeestjes. Speel samen Prison Island of laat de aanstaande bruidegom rennen voor zijn leven in een bunnypak tijdens een potje paintball. Voor zowel grote als kleine groepen kan er voor elk budget een geslaagd vrijgezellenfeest worden georganiseerd.

Vrijgezellenfeest op maat

Naast de genoemde arrangementen is het ook mogelijk om een vrijgezellenfeest op maat te boeken. Gebruik hiervoor de stel zelf samen module of neem contact met ons op. Vul het contactformulier in, stuur een mailtje naar info@allinecht.nl of bel 0475-418900