ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 1,5 uur paintball, 200 paintball kogels en 1,5 uur barbecueën. Inclusief een konijnenpak voor de vrijgezel.

74,50p.p. Reserveren

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

82,50p.p. Reserveren

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit 2 uur karaoke, 1,5 uur barbecueën en 4 uur drankarrangement

75,-p.p. Reserveren

Dit kart vrijgezellenfeest bestaat uit een training van 10 minuten, een kwalificatie ronde voor iedereen van 10 minuten, een finale voor de 12 snelste, een beker en een fles bubbels voor de winnaar, 1,5 uur barbecueën en 4 uur onbeperkt fris, bier en wijn.

112,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 1 uur bowlen, een workshop cocktailshaken en 1,5 uur barbecueën. De workshop duurt +/- 60 minuten en inclusief 3 cocktails p.p.

74,50p.p. Reserveren

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 1 uur Prison Island en 1,5 uur barbecueën.

49,50p.p. Reserveren

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 1,5 uur Prison Island, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

89,50p.p. Reserveren

Dit vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, 18 holes Glow In The Dark Minigolf, 1 game Lasergamen, 1 puntzak friet met snack

24,50p.p. Reserveren

Dit kart vrijgezellenfeest bestaat uit een ontvangst, een kartbriefing, een training van 10 minuten, een kwalificatie van 10 minuten en een finale voor de 12 snelste. De winnaar ontvangt een beker en een fles bubbels. Bij minder dan 12 personen neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

57,50p.p. Reserveren

Het leukste vrijgezellenfeest in Limburg

Wil jij een vrijgezellenfeest regelen in Limburg voor een vriend of vriendin? Natuurlijk wil je iets organiseren wat jullie altijd bij zal blijven. Bij All in Echt vind je het leukste aanbod van binnen- en buiten activiteiten voor een vrijgezellenfeest! Sinds 2009 organiseren wij naast normale activiteiten ook vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen. Daarnaast kun je het feest ook helemaal zelf samenstellen zodat het perfect past bij jou wensen en budget.

Het gezelligste vrijgezellenfeest voor vrouwen in Limburg

De meeste vrijgezellenfeesten die bij All in Echt organiseren zijn activiteiten voor mannen en vrouwen. We bieden ook een speciaal vrijgezellenfeest  voor vrouwen aan, namelijk de: Ladies Night. Het programma start met een uurtje bowlen. Vervolgens is er een workshop cocktail shaken en er wordt afgesloten met een barbecue. Voor deze activiteit dien je wel met minimaal 12 personen te zijn.

De uitdagendste vrijgezellenfeesten voor mannen in Limburg

Natuurlijk bieden we ook vrijgezellenfeesten aan die de stoere mannen leuk zullen vinden. Zo kunnen formule 1 fans zichzelf gaan ontdekken als coureur. Voor spanning en sensatie kun je ook bij ons terecht voor paintball op openbaar terrein. Voor de vrijgezel hebben we een konijnenpak. Je dient voor deze activiteit minimaal met 10 personen te zijn i.v.m. met het maken van teams.

Arrangement op maat

Naast dat je kunt kiezen voor onze verschillende arrangementen kun je nu ook je vrijgezellenfeest zelf samenstellen. Bij de eerste stap kun je het budget, het aantal personen en de locatie voor binnen of buiten bepalen. Vervolgens kun je bij de stap 2 je activiteiten kiezen en ook hoeveel. Na activiteiten gedaan te hebben moet er natuurlijk ook gegeten te worden. Bij stap 3 kun je dan het eten kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor lekkere snacks voor tijdens/ na de activiteit. Er is ook een mogelijkheid om te lunchen bij ons. Tijdens een vrijgezellenfeest hoort natuurlijk ook wat drankjes. Deze kun je bij de laatste stap ook toevoegen. We zorgen er op deze manier voor dat het arrangement perfect aansluit op jouw wensen.

Snel geregeld

Wij vinden het belangrijk om tijdens het feest jullie zorg uit handen te nemen, zodat jullie ultiem kunnen genieten van de dag. Onze medewerkers zijn ervaren en je kunt op ze vertrouwen. Je hoeft alleen maar even te laten weten wanneer, wat en hoe laat je het arrangement wil boeken. Wij kunnen dan alles tiptop voorbereiden. Zo is je vrijgezellenfeest snel gereld.

Betaalbare prijzen

Naast dat het organiseren van een vrijgezellenfeest veel tijd vraagt, kan het ook nog wel eens veel geld kosten. De prijzen voor de arrangementen hangen af van de hoeveelheid activiteiten die daarbij inbegrepen zijn.

Het feest kan beginnen!

Heb je alle wensen in kaart gebracht? Laat ons deze wensen vervullen door onze arrangementen of stel zelf je arrangement samen. Zo hopen wij te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt die niet snel wordt vergeten. Wil je een vrijgezellenfeest boeken in Limburg? Stuur dan even een mailtje of bel ons even op openingstijden. Je kunt natuurlijk ook online een reservering maken via onze website.