ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

82,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 uur Prison Island en 1,5 uur barbecueën.

49,50p.p. Reserveren

Dit kart teamuitje bestaat uit een ontvangst, een kartbriefing, een training van 10 minuten, een kwalificatie van 10 minuten en een finale voor de 12 snelste. De winnaar ontvangt een beker en een fles bubbels. Bij minder dan 12 personen neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

57,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 18 holes glow in the dark minigolf, 1 uur bowlen en 1,5 uur barbecueën.

43,50p.p. Reserveren

Dit kart teamuitje bestaat uit een training van 10 minuten, een kwalificatie ronde voor iedereen van 10 minuten, een finale voor de 12 snelste, een beker en een fles bubbels voor de winnaar, 1,5 uur barbecueën en 4 uur onbeperkt fris, bier en wijn.

112,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 18 holes Glow In The Dark Minigolf, 1 game Lasergamen, 1 puntzak friet met snack

24,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 2 heats karten, 1 uur Prison Island, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 5 uur (fris, bier en wijn).

124,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1,5 uur Prison Island, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

89,50p.p. Reserveren

Dit kart teamuitje bestaat uit 2 heats van 10 minuten, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

94,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

62,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 uur bowlen, een workshop cocktailshaken en 1,5 uur barbecueën. De workshop duurt +/- 60 minuten en inclusief 3 cocktails p.p.

74,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 5 uur (fris, bier en wijn).

99,50p.p. Reserveren

Het leukste team uitje in Limburg

Bij All in Echt zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om van jullie teamuitje een geslaagde dag te maken. Van een rondje karten met BBQ tot programma’s bestaande uit escape rooms, paintball, een percussie workshop en bowlen aangevuld met een buffet. Met meer dan 30 activiteiten en workshops heeft All in Echt alles in huis voor teamuitjes binnen elk prijssegment.

Activiteiten & workshops

Van een uurtje bowlen tot een salsa workshop en van een potje lasergamen tot een casino workshop. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan bij All in Echt.

Teamuitje op maat?

Het is ook mogelijk om zelf een teamuitje samen te stellen. All in Echt is met meer dan 30 activiteiten en workshops het grootste Family Entertainment Centre van Limburg. Door dit ruime aanbod is er voor elk gezelschap een passend teamuitje te organiseren. Stel zelf een team uitje samen voor gebruik te maken van de Stel zelf samen module. Of neem contact op met onze eventmanager door te mailen naar info@allinecht.nl of bel: 0475-418900.