ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

82,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 uur Prison Island en 1,5 uur barbecueën.

49,50p.p. Reserveren

Dit kart teamuitje bestaat uit een ontvangst, een kartbriefing, een training van 10 minuten, een kwalificatie van 10 minuten en een finale voor de 12 snelste. De winnaar ontvangt een beker en een fles bubbels. Bij minder dan 12 personen neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

57,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 18 holes glow in the dark minigolf, 1 uur bowlen en 1,5 uur barbecueën.

43,50p.p. Reserveren

Dit kart teamuitje bestaat uit een training van 10 minuten, een kwalificatie ronde voor iedereen van 10 minuten, een finale voor de 12 snelste, een beker en een fles bubbels voor de winnaar, 1,5 uur barbecueën en 4 uur onbeperkt fris, bier en wijn.

112,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit 2 uur karaoke, 1,5 uur barbecueën en 4 uur drankarrangement

75,-p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 2 heats karten, 1 uur Prison Island, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 5 uur (fris, bier en wijn).

124,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 18 holes Glow In The Dark Minigolf, 1 game Lasergamen, 1 puntzak friet met snack

24,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1,5 uur Prison Island, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

89,50p.p. Reserveren

Dit kart teamuitje bestaat uit 2 heats van 10 minuten, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

94,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

62,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 uur bowlen, een workshop cocktailshaken en 1,5 uur barbecueën. De workshop duurt +/- 60 minuten en inclusief 3 cocktails p.p.

74,50p.p. Reserveren

Dit teamuitje bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 5 uur (fris, bier en wijn).

99,50p.p. Reserveren

Het leukste teamuitje in Limburg

Wil je graag je team in het zonnetje zetten met een leuk en uitdagend teamuitje in Limburg? Dan ben je bij All In Echt op de juiste plek. Bij All in Echt zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om van jullie teamuitje een geslaagde dag te maken. Van een rondje karten met BBQ tot programma’s bestaande uit escape rooms, paintball, een percussie workshop en bowlen aangevuld met een buffet. Met meer dan 30 activiteiten en workshops heeft All in Echt alles in huis voor teamuitjes binnen elk prijssegment en voor elke groepsgrootte; we hebben zelfs ruimte voor groepen van 1000 á 1500 personen!

Activiteiten en workshops

Bij All In vind je een uitgebreid assortiment aan activiteiten en workshops, die zich uitstekend lenen voor een uniek teamuitje. We hebben verschillende indoor activiteiten, zoals glow in the dark minigolf, prison island of karten. Daarnaast hebben we ook leuke outdoor spelen, zoals paintball basic of paintball advanced. Naast activiteiten kun je bij All In Echt ook een interessante workshop voor je team regelen. Wat dacht je van een leuke boogschieten workshop of een workshop salsadansen. Als laatste kun je bij ons een roofvogelshow boeken, waarbij onze valkenier je meer leert over de roofvogels.

Een teamuitje in Limburg op maat

Naast onze vaste arrangementen voor teamuitjes bieden we je de ook de mogelijkheid om zelf een teamuitje samen te stellen in vijf simpele stappen, waarbij je op basis van je budget en groepsgrootte je activiteiten, eten en drinken zelf kunt reserveren. Of wanneer je nog aanvullende vragen hebt, neem dan contact op met onze eventmanager door te mailen naar info@allinecht.nl of bel: 0475-418900.

Een teamuitje in Limburg voor een groot gezelschap

Bij veel locaties kunnen bedrijven met grote gezelschappen moeilijk terecht. Daar hoef je je echter geen zorgen om te maken bij All In Echt. Bij ons kun je zelfs een teamuitje samenstellen voor groepen tot 1500 personen. Vaak vinden deze teamuitjes wel plaats door onze activiteiten en workshops af te stemmen op jouw aanleiding en wensen, dus volledig op maat gemaakt. Met ons uitgebreide aanbod is er voor je collega’s altijd wel een leuke activiteit te vinden.

Bedrijfsfeesten in onze gethematiseerde zalen

Wil je jouw teamuitje vormgeven middels een bedrijfsfeest? Ook dat kun je bij ons regelen. We hebben meerdere feestzalen en -ruimtes tot onze beschikking, waarmee we ruimte kunnen bieden aan kleine en grote bedrijven. We hebben ook plaats voor 1000 á 1500 personen in onze zalen. Onze feestzalen hebben een uniek thema en je kunt een zaal los of in combinatie met andere zalen reserveren. Iedere zaal beschikt over gratis wifi en is voor iedereen beschikbaar. Ook hebben we voor de warmere maanden een unieke outdoor feestlocatie met een zomerse aankleding en heerlijke foodtrucks.

All In Echt voor al je teamuitjes in Limburg

Dus voor je teamuitje in Zuid-Limburg kun je gerust voor All In Echt kiezen. Wij staan klaar om jouw teamuitje te transformeren tot een waar avontuur. Met een breed scala aan activiteiten, professionele begeleiding en een gastvrije sfeer, zorgen wij ervoor dat jouw teamuitje een succes wordt om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teambuildingsdag of gewoon een gezellig samenzijn, wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring die de banden binnen je team versterkt.