Zalen & Ruimteverhuur

Naast de vaste activiteiten zoals karten, paintball, lasergame en bowlen, beschikt All in Echt over diverse zalen en ruimtes . Deze ruimtes worden met regelmaat in gebruik genomen, bij onze activiteiten en evenementen. Het is mogelijk deze multi inzetbare feestzalen in Limburg te huren voor evenementen, bedrijfsfeesten, vergaderingen, bruiloften of communiefeesten. Alle zalen beschikken over een eigen identiteit, afmetingen en capaciteit.

Elke zaal en ruimte beschikt over eigen gratis wifi punten en is voor iedereen toegankelijk. Voor de zakelijke evenementen en vergaderingen is er een speciaal zakelijk netwerk aangemaakt zodat er gegarandeerd een snelle verbinding is.

grote_zaal.jpg

Grote zaal

+- 600 Personen (staand)

+- 300 Personen (zittend)

Onze grote zaal is een multi inzetbare ruimte. Door de hoogte en oppervlakte van de zaal, is deze zeer geschikt voor evenementen, beurzen, bedrijfsfeesten of markten.

Salsa.jpg

salsa zaal

+- 250 Personen

Onza Salsa zaal is de plek om te genieten van een heerlijk barbecue buffet. Onze koks maken de lekkerste specialiteiten voor u klaar op de grote grill. Tevens kunt u hier, op dit warm aandoende Cubaanse pleintje, ook terecht om salsa te dansen.

Brasserie.jpg

brasserie jean

+- 250 Personen

 Onze brasserie, gelegen op de eerste verdieping, is zeer geschikt voor themafeesten, buffetten en borrels. We hebben een mooie houten dansvloer waar men kan dansen op de muziek van een van de top orkesten.

Knievel.jpg

Evel Knievel

+- 150 Personen

Een robuuste stoer ingerichte kroeg waar de liefhebbers van snelheidsporten hun hart kunnen ophalen. Tevens schitterend om hier vanaf het panorama terras onder het genot van een drankje de verrichtingen van de karters gade te slaan.

Amsterdams.jpg

tante bep

+- 75 Personen

Een echt Jordanees cafeetje, zo weggeplukt uit onze hoofdstad. Beroemd om zijn smartlappen en authentieke inrichting. De circa 75 gasten die hier in kunnen plaats nemen gaan gegarandeerd genieten van heerlijke meezingers en dramatische tranentrekkers.

limburgs2.jpg

bie d'n tied

+- 75 Personen

In dit heerlijke ouderwetse dorpskroegje dat lijkt te zijn weggeplukt uit eender welk Limburgs dorp uit vroeger tijden lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Een echt ouderwets gezellige kroeg waar men perfect terecht kan om een pilske te drinken.

marktplein.jpg

het marktplein

+- 225 Personen

Ons marktplein is de centrale ontmoetingsplek waaraan vrijwel alle ruimtes liggen waar u kunt vertoeven. Het sfeervolle pleintje, voorzien van twee mooie vides met zitplaatsen, herbergt onder andere een echt Belgisch Frietkot en diverse terrasjes.

valdeludo.jpg

valdeludo

+- 500 Personen

Valdeludo is een outdoor avonturenpark voor kinderen. ‘s Avonds ontstaat er een magische outdoor-feestlocatie, geheel aangekleed met hippe foodtrucks en sfeervolle verlichting. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een feestlocatie met een extra twist!