Dé VR Room van Limburg

Nergens in Limburg vind je een VR experiance zoals die van All in Echt. Door unieke settings, echte VR Masters en de beste VR equipment (HTC Vive Pro) kunnen wij een unieke ervaring bieden die jong en oud lang zal heugen. Centraal in Limburg gelegen en perfect te combineren met andere activiteiten van All in Echt.

 

Virtual Reality

Gamen en virtual reality worden vaak met elkaar vergeleken. Echter zijn beide zaken iets compleet anders. Virtual reality heeft namelijk veel meer te bieden dan het spelen van spelletjes. De VR experiance van All in Echt is veel meer gericht op het neerzetten van een onvergetelijke ervaring. Virtual reality wordt al veel toegepast in de designwereld, vliegsimulatie en zelfs in de medisch wereld. Toch lijkt VR voor veel mensen in Limburg nog erg ver weg, daarom dat All in Echt VR toegankelijk wil maken voor heel Limburg en omstreken. Door gebruik te maken van de beste apparatuur kunnen wij een unieke ervaring bieden.  

 

VR aanbod

- Loop over een balk op grote hoogte en stap aanboord in de engste achtbanen ter wereld. Spellen  en adventures die erop zijn gericht het brein voor de gek te houden zijn een leuke manier om kennis te maken met VR.

- De snelste wereldreis mogelijk vind je in de VR Room van All in Echt. Met de VR-Versie van Google Earth reis je binnen een paar minuten van Parijs naar New York met een tussenstop bij de Chinese muur. Iedereen zal versteld staan van deze unieke ervaring.

- Multi-player games; speel tegen of met je familie, vrienden of collega's verschillende spellen.

- Actie-spellen; een breed assortiment VR-actie spellen biedt een unieke game-ervaring als nooit te voren.

- VR Toppers. Ook hebben wij commerciele licenties van spellen die populair zijn binnen de app stores. Denk hierbij bijvoorbeeld past: een mix tussen Star Wars en Guitar Hero. Probeer je favoriete nummers na te spelen een lightsaber de noten te slaan.


Verschillende experiances

Door een breed aanbod en echte VR Masters kunnen wij voor elke groep een passende VR experiance neerzetten. Door meerdere kamers met verschillende settings kan er voor elk gezelschap een passende ruimte gereserveerd worden. Voor elk gezelschap kan er ook een andere experiance worden geboden. 

 

uniek Teamuitje 

Iets leuks doen met het team maar geen zin om te bowlen of karten. Boek een van de VR Rooms van All in Echt en maak er een onvergetelijke middag/avond van. Onze VR Master zal een programma samenstellen naar jullie wensen. Willen jullie met elkaar de strijd aangaan in verschillende multiplayer games of juist elkaar uitlachen als iemand doodsangsten uitstraalt als hij/zij over een balk loopt die zogenaamd honderden meters boven de grond uittoren. Zowel als voetbal teamuitje als personeelsuitje is de VR Room een gegarandeerd succes! Zie hier alle teamuitjes 

 

Anders dan anders Bedrijfsuitje

Uw medewerkers altijd al een keer willen verrassen met een unieke activiteit waarin het hele team los komt? Dan is de VR experiance Room van All in Echt precies wat u zoekt. Iedereen komt helemaal los als hij/zij kennis maakt met de wonderen wereld van virtual reality. De opgewerkte sfeer die er hangt tijdens en na een VR experiance zorgt ervoor dat dit perfect is als teambuilding activiteit. 


Familieuitje midden Limburg

Eens iets anders doen op de zondagmiddag? Boek een VR Room bij All in Echt als onderdeel van een compleet verzorgd arrangement. Zowel opa als mama zullen versteld staan van de mogelijkheden binnen virtual reality. 

 

Vrijgezellenfeest activiteit

Ook voor vrijgezellenfeesten is de VR Room van All in Echt meer dan geschikt. Het is zelfs mogelijk om een meer dan hete VR experiance te ervaren, de verloofde weet niet wat hij/zij meemaakt en dat is voor de rest natuurlijk lachen, gieren en brullen. Bekijk ook alle andere vrijgezellenfeest arrangementen