De leukste kinderfeestjes in Limburg

De leukste kinderfeestjes in Limburg vier je bij All in Echt. Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan kun je je hart ophalen bij een van de vele gave activiteiten. Beleef een fantastische en onvergetelijke dag bij All in Echt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Eten en drinken

De kinderfeestjes bij All in Echt zijn compleet verzorgd. Zo worden de kinderen bij ontvangst getrakteerd op een heerlijk stukje cake. Is de eerste honger gestild, dan vindt de eerste activiteit plaats. Vervolgens gaan we deze bespreken onder het genot van een zakje chips om ons weer op te laden voor de volgende acitiviteit. Erna kan er verder gesmikkeld worden met een kindermenu met mini-snacks. Om de dorst te lessen zit onbeperkt ranja standaard inbegrepen bij alle kinderfeestarrangementen.

kinderfeestje.jpg

 

Activiteiten

Bij All in Echt kun je terecht voor vele activiteiten. Denk aan paintballen, airsoft, lasergame, karten en bowlen. Voor ieder kind hebben wij wel een geschikte activiteit. Staat het gewenste feestje er niet bij? Kinderfeestjes op maat zijn ook mogelijk bij All in Echt, neem hiervoor contact met ons op.

Ook kunt u activiteiten toevoegen bij bestaande kinderfeestjes om zo een nog cooler kinderfeestje samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een extra game lasergamen voor slechts €4,- p.k. of een uurtje bowlen voor slechts €3,- p.k.! Zo heeft u altijd een middagvullend programma waar de kids nog lang over zullen napraten!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN