De leukste kinderfeestjes in Limburg

De leukste kinderfeestjes in Limburg vier je bij All in Echt. Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan kun je je hart ophalen bij een van de vele gave activiteiten. Beleef een fantastische en onvergetelijke dag bij All in Echt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Eten en drinken

Veel van onze kinderfeestjes zijn inclusief eten en drankjes. Zo worden de kinderen bij ontvangst getrakteerd op een heerlijk stukje cake, een lekkere kindercocktail of tortillachips aangevuld met een drankje naar keuze. Is de eerste honger gestild, dan vindt de hoofdactiviteit plaats. Erna kan er verder gesmikkeld worden met een kindermenu met snack en een drankje.

kinderpaintball3.jpg
kinderfeestje.jpg

 

Activiteiten

Bij All in Echt kun je terecht voor vele activiteiten. Zo bestaat ons ‘’kinderfeestje Paintball’’ uit een ontvangst met cake of een kindercocktail met 1,5 uur paintballen. Aansluitend hierop krijgen de kinderen een kindermenu bestaande uit frietjes met een assortiment mini snacks en een drankje naar keuze. Een hele beleving voor de kinderen.

De keuze voor kinderfeestjes bestaat uit paintballen, airsoft, boogschiet-battle, lasergame, karten, karten deluxe en bowlen. Voor ieder kind hebben wij wel een geschikte activiteit. Staat het gewenste feestje er niet bij? Kinderfeestjes op maat zijn ook mogelijk bij All in Echt, neem hiervoor contact met ons op.

Kies uit een van onze vele activiteiten / arrangementen die All in Echt te bieden heeft en geef de jarige de dag van zijn/haar leven. Zien we jullie snel?

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN