Kinderen vieren een compleet feest bij All in Echt!

Voor een onvergetelijke dag!

Wanneer je kind jarig is moet er veel geregeld worden. Zo is je kind jarig op school, is er het grote mensen feest en natuurlijk een kinderfeestje samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Omdat er zoveel bij komt kijken is een kinderfeestje buiten de deur een goede oplossing. Een van de grootste voordelen is dat je thuis geen rommel maakt en alles wordt tot in de puntjes voor je verzorgd.

  • slide
  • slide

Wat is nou het leukste feestje voor jouw kind?

Waar het om gaat is dat jouw jarige job het geweldig vindt. Dat de uitgenodigde vriendjes en vriendinnetjes het leuk hebben. Dus wat is dé manier om het leukste kinderfeestje te vinden? Vraag het je kind! Welke activiteit lijkt ze het leukst om te doen? Bij All in Echt zijn er tal van activiteiten die je kunt boeken en het bijboeken van extra activiteiten is snel geregeld. Karten, laser gamen, bowlen of misschien wel glow in the dark golf? Wij zorgen ervoor dat iedereen zeker een gezellig dag beleeft en zijn of haar energie kwijt komt!

Tip: Maak van tevoren een lijstje met activiteiten waar ze uit mogen kiezen. Zo kun je het toch een beetje sturen, weet jij wat de kosten zijn en hebben de kids toch zelf gekozen!

Kinderfeestje vieren bij All in Echt

Bij binnenkomst met jouw clubje stuiterballen zorgen wij voor een lekker stuk cake en een snelle ontvangst, zodat de kids zo snel mogelijk kunnen deelnemen aan de geplande activiteit. Eerst worden er duidelijke instructies gegeven zodat het kinderfeestje veilig en goed verloopt.

Wat is er allemaal All-in?

Van al die activiteiten krijg je trek in wat lekkers. Zodra er pauze is komen de kids even bij elkaar waar ze een zakje chips krijgen. Gedurende het feestje wordt er gezorgd voor onbeperkt ranja. Na de laatste activiteit komt iedereen weer samen en sluiten we de feestelijke dag af met frietjes, mini snacks en een saus naar keuze.

Kinderfeestje op maat?

Een kinderfeestje brengt veel leuke en grappige ideeën met zich mee. Maar wat sluit goed op elkaar aan? Met welke activiteit kun je het beste starten? Hoe blijf ik binnen het budget? Deze en nog andere vragen beantwoorden wij graag voor je. Wij helpen je graag met het adviseren en samenstellen van een geslaagd kinderfeestje. Zo weet jij waar je aan toe bent en heeft jouw kind samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes de dag van haar leven! Neem vrijblijvend contact met ons op, om samen de mogelijkheden te bespreken.

Naast kinderfeestjes kun je bij ons nog meer verschillende feesten organiseren, bekijk hier de opties voor het leukste feest in Limburg!