Teamuitje Limburg

✔ Het grootste Family Entertainment Centrum van Limburg

✔ Meer dan 25 activiteiten voor jong en oud

✔ Alles onder 1 dak

✔ Diverse eet & drank arrangementen

✔ Tientallen verenigingen, teams en bedrijven gingen u voor

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Teamuitje-referenties.jpg

 

De leukste teamuitjes in Limburg

Bij All in Echt zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om van uw teamuitje een meer dan geslaagde dag te maken. Van een rondje karten met BBQ tot programma’s bestaande uit paintball, een percussie workshop en bowlen aangevuld met een buffet. Met meer dan 30 activiteiten en workshops heeft All in Echt alles in huis voor teamuitjes binnen elk prijssegment.

 

Activiteiten & workshops

Van een uurtje bowlen tot een salsa workshop en van een potje lasergamen tot een casino workshop. U kunt het zo gek niet verzinnen of het kan bij All in Echt. Daarom hebben wij naast alle activiteiten en workshops ook verschillende vaak afgenomen arrangementen samengesteld.

 

Eten & Drinken

Voor een geslaagd teamuitje moet de innerlijke mens ook geprikkeld worden. Daarom hebben wij diverse horeca arrangementen samengesteld. De vier-seizoenen BBQ van All in Echt is bekend in de wijde omgeving. Op high-end BBQ’s kunt u zelf BBQ’en en heeft u keuze uit diverse soorten vlees en vis en zelfs een heus ijsbuffet. Naast de BBQ hebben we ook de mogelijkheid om diverse soorten buffetten naar uw wensen in te richten. Ook houden we altijd rekening met vegetariërs en allergieën.

Ook heeft u altijd de mogelijkheid om tegen een schappelijke prijs een drankarrangement erbij te boeken, maar natuurlijk kunnen drankjes ook los worden afgerekend.

 

Alles is mogelijk

Bij All in Echt is niks te gek en kan er altijd maatwerk worden geleverd. Combineer een middag activiteiten en workshops met een themafeest als afsluiter. Met 8 zalen geschikt voor feesten van 50 tot 750 personen, elk met hun eigen identiteit kan elke avond een geslaagde avond worden. Naast alle indoor mogelijkheden voor All in Echt ook een outdoor-feestlocatie, geheel aangekleed met hippe foodtrucks en sfeervolle verlichting. Een ander bedrijf uit de zelfde holding is catering- en verhuur bedrijf Entertrain, door deze intensieve samenwerking kunnen we de kosten drukken zonder in te leveren op kwaliteit. Dit is waarom wij zeggen; Wij hebben alles in huis om voor jullie een top teamuitje te verzorgen.