voor_landinspagina_v2.jpg

Paasuitjes 2019

Op zoek naar een dagje uit tijdens Pasen of de meivakantie? Leuke activiteiten met het gezin, lekker eten en natuurlijk gezelligheid! Geen zorgen over de invulling van het paasmenu, niet zelf in de keuken hoeven staan, maar heerlijk erop uit met een interactief en dagvullend programma. Wij zijn tijdens Eerste en Tweede Paasdag geopend van 11:30 tot 23:00 uur. De paasarrangementen zijn de hele meivakantie geldig van 20-04 t/m 05-05. Paasuitstapjes organiseren was nog nooit zo eenvoudig!

Wat te doen met PASEN?

Op zoek naar een te gek uitje in het paasweekend? Wij hebben speciale paasarrangementen samengesteld voor het hele gezin. De verschillende arrangementen bestaan uit de activiteiten: bowlen, karten, lasergamen, Glow In The Dark Golf en Prison Island. Kortom, meer dan genoeg gezellige uitjes voor de hele familie. Op zoek naar een ander uitje? Stel zelf een uitje samen of bekijk eerst alle activiteiten.

Dit paasarrangement bestaat uit 18 holes Glow in the Dark Minigolf en 1,5 uur onbeperkt barbecuen in buffetvorm in de Salsa zaal! Lees snel verder.

29,50p.p. Reserveren

Dit uitje bestaat uit een ontvangst, 18 holes glow in the dark minigolf, 1 uur bowlen en als afsluiting 1,5 uur gezellig indoor barbecueën.

34,50p.p. Reserveren

Dit uitje bestaat uit een ontvangst, 1 uur Prison Island, dé nieuwe familieactiviteit van Limburg en 1,5 uur gezellig indoor salsa barbecueën.

39,50p.p. Reserveren

Dit paasarrangement bestaat uit 1 uur discobowlen én een heerlijk barbecuebuffet van 1,5 uur in de sfeervolle Salsa zaal. Lees snel verder.

27,50p.p. Reserveren