De 5 leukste bedrijfsuitjes

Eindelijk is het weer zo ver: het bedrijfsuitje. Een gezellige tijd om met collega’s onder het genot van een drankje en hapje verschillende activiteiten te doen. Vaak is het lastig om een keuze te maken uit het brede aanbod aan activiteiten. Kies je voor een meer actief bedrijfsuitje of een bedrijfsuitje dat in het teken staat van teambuilding? Aangezien niet iedereen dezelfde activiteiten leuk vinden, zetten wij een aantal activiteiten op een rij die zeker bijdragen aan een geslaagd bedrijfsuitje!

 1. Karten

  Karten is de afgelopen tijd zeer populair geworden. Zeker in de tijd van Max Verstappen. Karten is een sensationele, doch ongevaarlijke activiteit die voor vrijwel iedere doelgroep bereikbaar is. Het leuke aan karten is is dat snelheid gecombineerd wordt met behendigheid. Waan je voor even op het circuit en scheur over de fly-over en kom als eerste over de streep.

 2. Paintballen

  Uitgerust met pak en pistool stap je in het paintball terrein. Deze kunnen vrij uiteenlopend zijn. Van paintball terreinen in een oude fabriek tot terreinen buiten. Bij paintballen komt een mate van strategie kijken. Verstop jij je liever en wacht je tot de tegenstander naar jou toe komt? Of kies je de aanval? Wat je strategie ook is, paintball zorgt altijd voor spektakel.

 3. Kookworkshop

  Toch liever een iets minder intensieve activiteit? Een kookworkshop is dan een zeer geslaagd idee! In groepjes maak je onder leiding van een echte kok de lekkerste gerechten. Van tapas tot complete 4-gangen diners, het kan allemaal. Het leuke aan kookworkshops is dat er een waar teamgevoel ontstaat. Samen ga je immers aan de slag om de lekkerste hapjes klaar te maken.

 4. Dansworkshop

  Voetjes van de grond en heupjes los, met een dansworkshop sta je geen moment stil. Er kan voor verschillende dansstijlen gekozen worden. Denk bijvoorbeeld aan streetdance, linedance of het swingende salsa.

 5. Escape room

  Een escape room is een waar teambuildingsactiviteit. Samen wordt je opgesloten in een ruimte en aan de hand van verschillende aanwijzingen en opdrachten probeer je een weg naar buiten te zoeken.

 • slide
 • slide
 • slide