• slide
  • slide

Acties

All in Echt heeft altijd verschillende acties lopen. We hebben een aantal vaste acties die elke week terug komen. Daarnaast hebben we elke maand een nieuwe actie. Ook zijn hier onze losse week acties te vinden. Blijf via deze pagina op de hoogte en reserveer meteen via ons reserveringssysteem en pak je voordeel!

lasergamen-onbeperkt.jpg

Dinsdag Onbeperkt Lasergamen

Elke dinsdagavond kun je onbeperkt lasergamen bij All in Echt. Krijg onbeperkt toegang tot onze lasergame-arena. Tijdens het lasergamen, bevind je je in onze oude oliefabriek. Via een doolhofachtig gangenstelsel kunnen de deelnemers de gehele speelarena bestrijken. Via de twee hellingen die zich bevinden in de fabriek kun je je verplaatsen op de begane grond, als op de eerste verdieping. Om iedere hoek kan er zomaar iemand van de tegenpartij op de loer liggen. Loop jij als Lasergame King naar buiten? Reserveer snel!

€ 19,50

karten3-2.jpg

KARTEN 3=2

Elke donderdag 3 keer karten, 2 keer betalen bij All in Echt. Kom 3 heats racen over ons circuit. Karten is een sensationele activiteit die voor vrijwel iedere doelgroep bereikbaar is. Onze kartbaan in Limburg is overduidelijk op Monaco geïnspireerd en combineert een aantal, voor de kenner, hiervan bekende bochten met de alom bekende Monaco tunnel, waar u bij benadering de sensatie ervaart die de echte coureurs bij het rijden door deze tunnel ervaren. Kinderen onder de 14 jaar worden ten alle tijden geplaatst in een gezinsheat mits het gaat om een ervaren karter.

Te boeken vanaf 14 jaar!

€ 32,50