Kerstuitjes 2018

Kerstmis draait om familie, gezelligheid en lekker eten. De traditionele kerstuitjes hebben plaats gemaakt voor actieve activiteiten. Tijdens 1e en 2e Kerstdag neemt de populariteit aan uitjes steeds meer toe. Geen zorgen over het kerstmenu en de afwas, maar heerlijk erop uit met een actief en gezellig dagvullend programma. Wij zijn tijdens Eerste en Tweede Kerstdag geopend van 11:30 tot 23:00 uur. Kerstuitstapjes organiseren was nog nooit zo eenvoudig!

Wat te doen in de Kerstvakantie 2018

Op zoek naar een te gek uitje in de Kerstvakantie? Wij hebben speciale kerstarrangementen samengesteld voor het hele gezin. De verschillende arrangementen bestaan uit de activiteiten: bowlen, karten, lasergamen, Glow In The Dark Golf en Prison Island. Kortom, meer dan genoeg gezellige kerstuitjes voor de hele familie. De kerstarrangementen zijn geldig van 25 december 2018 t/m 6 januari 2019.

Kerstactie-2018.jpg

Speel 18 holes Glow In The Dark Minigolf en 1 game lasergamen. Arrangement is inclusief een portie bittergarnituur voor in de pauze.

14,50p.p. Reserveren

Kom 1 uur bowlen op onze disco bowlingbaan en sluit af met een BBQ met verschillende soorten vlees, vis, sausjes, brood, salades en desserts.

27,50p.p. Reserveren

Kom een heat karten, een uur bowlen en sluit af met een BBQ met verschillende soorten vlees, vis, sausjes, brood, salades en desserts.

39,50p.p. Reserveren

Speel 1 uur Prison Island en 18 holes Glow In The Dark Golf. In de pauze een heerlijke bittergarnituur en sluit af met een BBQ buffet.

47,50p.p. Reserveren