ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

Deze combi bestaat uit een game lasergamen en een ronde golf. Boek nu één van onze combi's en pak je voordeel!

14,50p.p. Reserveren

Deze combi bestaat uit 1 uur Prison Island en 1 heat karten. Boek nu één van onze combi's en pak je voordeel!

29,50p.p. Reserveren

1 heat karten op ons kartcircuit en 1 game lasergamen in onze lasergame arena. Het is niet toegestaan om een kart te besturen na het drinken van alcohol.

23,50p.p. Reserveren

Deze combi bestaat uit een game lasergamen en een escape room naar keuze. Boek nu een van onze combi's en pak je voordeel!

28,-p.p. Reserveren

Deze combi bestaat uit een heat karten en ronde Glow in the dark Golf. Boek nu één van onze combi's en pak je voordeel! Het is niet toegestaan om een kart te besturen na het drinken van alcohol.

22,-p.p. Reserveren

Deze combi bestaat uit een uur paintball met 100 kogels p.p. en een uur boogschiet-battle. Boek nu een van onze combi's en pak je voordeel!

39,50p.p. Reserveren

Deze combi bestaat uit 1 uur Prison Island en 1 game lasergamen.

24,50p.p. Reserveren

Deze combi bestaat uit een uur Prison Island en een ronde 18 holes Glow in the dark Golf. Een compleet middag/avond vullend programma.

24,-p.p. Reserveren

Combinatie activiteiten

Wilt u geen uitgebreid arrangement maar toch wat meer activiteiten doen? Kies dan een van onze combi's! Onze combi's bestaan uit de leukste activiteiten die met elkaar gecombineerd worden. Wilt u toch wat verder uitbreiden? Ga naar de Stel-Zelf-Samen pagina om je eigen arrangement samen te stellen en reserveer zo het leukste avondje uit met de vrienden, collega's of familie. 

Iemand anders blij maken met een dagje uit? Bestel dan een cadeaubon