Kinderfeestjes

De beste kinderfeestjes van Limburg vind je bij All in Echt. Feestjes met karten, lasergamen, bowlen, workshops en nog veel meer! Kies uit een van onze vele feestjes en geef zo uw kind de dag van zijn/haar leven. Veel van onze kinderfeestjes zijn inclusief eten en drankjes. Zie hieronder ons divers aanbod. Kinderfeestje op maat? Neem dan contact met ons op.

Zoek direct naar jouw activiteit

Budget

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Dit kinderfeestje bestaat uit een ontvangst met cake en kindercocktail of tortilla chips en een drankje naar keuze, 1,5 uur paintballen incl. uitleg, volledige uitrusting, bestaande uit een pistool (marker), een overall, een beschermend masker, 100 kogels per persoon en een aansluitend kindermenu bestaande uit frietjes met een assortiment mini snacks en een drankje naar keuze.

27,-p.p. Reserveer

Dit kinderfeestje bestaat uit een ontvangst met cake en kindercocktail of tortilla chips en een drankje naar keuze, 1,5 uur airsoften incl. uitleg, volledige uitrusting bestaande uit een airsoftpistool, overall, beschermend masker, 200 B.B. per persoon en een aansluitend kindermenu bestaande uit een frietje met een assortiment mini snacks en een drankje naar keuze.

27,-p.p. Reserveer

Dit kinderfeestje bestaat uit een ontvangst met cake en kindercocktail, 1 uur in de boogschiet arena incl. uitleg, volledige uitrusting, en een aansluitend kindermenu bestaande uit een frietje met assortiment mini snacks en een drankje naar keuze. LET OP: Vanaf 12 jaar.

24,50p.p. Reserveer

Dit kinderfeestje bestaat uit een ontvangst met cake en kindercocktail of tortilla chips en een drankje naar keuze, 2 games lasergamen en een aansluitend kindermenu bestaande uit frietjes met een assortiment mini snacks en een drankje naar keuze.

22,50p.p. Reserveer

Dit kinderfeestje bestaat uit een ontvangst met cake en kindercocktail of tortilla chips en een drankje naar keuze, 1 heat karten en een aansluitend kindermenu bestaande uit frietjes met een assortiment mini snacks en een drankje naar keuze.

22,50p.p. Reserveer

Dit kinderfeestje bestaat uit een ontvangst met cake en kindercocktail of tortilla chips en een drankje naar keuze, 1 heat karten inclusief een medaille, helmmuts en een prijsbeker voor de winnaar. Aansluitend een kindermenu bestaande uit frietjes met een assortiment mini snacks en een drankje naar keuze.

25,-p.p. Reserveer

Dit kinderfeestje bestaat uit een ontvangst met cake en kindercocktail of tortilla chips en een drankje naar keuze, 1 uur bowlen en een aansluitend kindermenu bestaande uit frietjes met een assortiment mini snacks en een drankje naar keuze.

15,50p.p. Reserveer