ARRANGEMENT OP MAAT
Filteren

Budget p.p.

,- p.p.

Personen

personen

Locaties

Doelgroep

Type

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

82,50p.p. Reserveren

Dit kart arrangement bestaat uit een ontvangst, een kartbriefing, een training van 10 minuten, een kwalificatie van 10 minuten en een finale voor de 12 snelste. De winnaar ontvangt een beker en een fles bubbels. Bij minder dan 12 personen neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

57,50p.p. Reserveren

Dit kart arrangement bestaat uit een training van 10 minuten, een kwalificatie ronde voor iedereen van 10 minuten, een finale voor de 12 snelste, een beker en een fles bubbels voor de winnaar, 1,5 uur barbecueën en 4 uur onbeperkt fris, bier en wijn.

112,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 18 holes glow in the dark minigolf, 1 uur bowlen en 1,5 uur barbecueën.

43,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 2 heats karten, 1 uur Prison Island, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 5 uur (fris, bier en wijn).

124,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit 2 uur karaoke, 1,5 uur barbecueën en 4 uur drankarrangement

75,-p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 18 holes Glow In The Dark Minigolf, 1 game Lasergamen, 1 puntzak friet met snack

24,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een luxe lunch, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen, 1 heat karten, 1 uur Prison Island, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

137,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 1,5 uur Prison Island, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

89,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 1 uur Prison Island en 1,5 uur barbecueën.

49,50p.p. Reserveren

Dit kart arrangement bestaat uit 2 heats van 10 minuten, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

94,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 1 uur bowlen, een workshop cocktailshaken en 1,5 uur barbecueën. De workshop duurt +/- 60 minuten en inclusief 3 cocktails p.p.

74,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 4 uur (fris, bier en wijn).

62,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 1,5 uur paintball, 200 paintball kogels en 1,5 uur barbecueën. Inclusief een konijnenpak voor de vrijgezel.

74,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 1 heat karten, 1 uur bowlen, 1 game lasergamen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 5 uur (fris, bier en wijn).

99,50p.p. Reserveren

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, 2 heats karten, 1 uur bowlen, 1,5 uur barbecueën en een drankarrangement van 5 uur (fris, bier en wijn).

107,50p.p. Reserveren

De leukste indoor en outdoor arrangementen in Limburg

Ben je op zoek naar een dag vol plezier en avontuur voor een (grote) groep mensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. All In Echt biedt een breed scala aan activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het de perfecte bestemming is voor een verjaardagsfeestje, familiedag of zelfs een bedrijfsevenement. Bij All in Echt zijn er eindeloos veel mogelijkheden! Van een rondje karten tot een hele dag vol amusement, activiteiten, eten en drinken. Kijk hieronder voor de arrangementen die wij al standaard voor u hebben samengesteld.

Indoor activiteiten

All In Echt biedt een scala aan boeiende indoor activiteiten voor alle leeftijden en groepsgroottes. Van avontuurlijke indoor kartbanen tot een spannend potje lasergamen, voor de adrenaline-zoeker is er genoeg te doen. Onze midgetgolfbanen bieden uitdagingen voor zowel beginners als ervaren golfers, terwijl de bowlingbanen garant staan voor plezierige competitie onder vrienden en familie. Voor degenen die houden van hersenkrakers en puzzels, zijn onze Prison Island cellen een aanrader. Bij All In Echt kun je kortom onafhankelijk van het weer een leuk dagje uit tegemoet gaan.

Outdoor activiteiten

In Limburg op zoek naar outdoor activiteiten? All In Echt biedt ook een scala aan opwindende outdoor activiteiten zoals meerdere varianten van paintball. Betreed ons uitdagende outdoor terrein en speel een spel Shoot the bunny, waarna je de dag eindigt met een lekkere barbecue. Of wordt de nieuwe Robin Hood van deze eeuw met een workshop boogschieten.

Workshops

Wil je plezier combineren met iets educatiefs? Bij ons vind je ook een aantal boeiende workshops. Of je nu je hand-oog coördinatie wilt verbeteren tijdens een workshop boogschieten, je acterend vermogen wilt ontdekken in een theaterworkshop of je wilt verdiepen in de kunst van het cocktail shaken, er is voor elk wat wils. Onze ervaren instructeurs staan klaar om deelnemers te begeleiden en te inspireren, terwijl ze nieuwe vaardigheden leren en plezier hebben.

Activiteiten voor kinderen

Voor de jongere bezoekers heeft All In Echt ook een prima aanbod van leuke activiteiten. Van verjaardagsfeestjes tot een dagje uit met het gezin, er is altijd iets te beleven voor de kinderen. We hebben zelfs voor de kinderen speciale kinderkarts of familiekarts, zodat zij ook – al dan niet met begeleiding – kunnen meedoen aan deze spannende activiteit. Verder kunnen de kids genieten van activiteiten, zoals glow in the dark midgetgolf, bowlen of een roofvogelshow bekijken.

Combineer activiteiten in arrangement

Op zoek naar unieke arrangementen in Limburg? Combineer onze indoor en outdoor activiteiten tot een leuk arrangement, zodat je een hele middag vol plezier voor de boeg hebt. Onze standaard arrangementen bestaan uit meerdere activiteiten inclusief barbecueën in combinatie met een eventueel drankarrangement. Je kunt bovendien makkelijk je eigen arrangement samenstellen, zodat je de activiteiten doet die je ook echt leuk vindt.

Zalenverhuur

Als complete evenementenlocatie van Limburg bieden wij ook verschillende ruimtes en zalen aan met elk zijn eigen thema en aankleding. Je kunt deze zalen los huren voor je feest of evenement, maar je kunt ook complete feesten en evenementen bij ons afnemen. Bij dit laatste regelen wij alles van A tot Z van decoraties tot de catering en de DJ. Of je nu een bruiloft voor de boeg hebt of een bedrijfsfeest; bij ons wordt alles op maat geregeld.

Bij All In Echt de leukste activiteiten van Limburg

Bij All In Echt vind je niet alleen de meest diverse en opwindende activiteiten in Limburg, maar ook de leukste arrangementen die garant staan voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende teambuildingervaring voor je bedrijf, een gezellig dagje uit met vrienden en familie of een unieke locatie voor een feestje, we hebben geheid voor ieder wat wils. We leveren een complete en op maat gemaakte ervaring die alle verwachtingen overtreft.