Acties

All in Echt heeft altijd verschillende acties lopen. We hebben een aantal vaste acties die elke week terug komen. Daarnaast hebben we elke maand een nieuwe actie. Ook zijn hier onze losse week acties te vinden. Blijf via deze pagina op de hoogte en reserveer meteen via ons reserveringssysteem en pak je voordeel!

Bestel tickets

Lasergame weken

Lasergame Weken bij All in Echt, Speel een game lasergame voor € 7,50 en betaal € 5,- voor de 2e game. Nu ook de hele maand na het spelen van een activiteit een game lasergamen voor maar € 5,-. Onze lasergame-arena is een verlaten oliefabriek en bestaat uit 3 verdiepingen aan hindernissen en objecten. Beleef de real-life game experience bij All in Echt in team vorm of ieder voor zich! Ben jij een echte Lasergame koning? Bewijs het nu en reserveer de actie online!

1e game € 7,50 | 2e game € 5,-

KARTEN 3=2

Elke donderdag 3 keer karten, 2 keer betalen bij All in Echt. Kom 3 heats racen over ons circuit. Karten is een sensationele activiteit die voor vrijwel iedere doelgroep bereikbaar is. Onze kartbaan in Limburg is overduidelijk op Monaco geïnspireerd en combineert een aantal, voor de kenner, hiervan bekende bochten met de alom bekende Monaco tunnel, waar u bij benadering de sensatie ervaart die de echte coureurs bij het rijden door deze tunnel ervaren. Kinderen onder de 14 jaar worden ten alle tijden geplaatst in een gezinsheat mits het gaat om een ervaren karter.

Te boeken vanaf 14 jaar!

€ 29,50