Acties

All in Echt heeft altijd verschillende acties lopen. We hebben een aantal vaste acties die elke week terug komen. Daarnaast hebben we elke maand een nieuwe actie. Ook zijn hier onze losse week acties te vinden. Blijf via deze pagina op de hoogte en reserveer meteen via ons reserveringssysteem en pak je voordeel!

Kerstvakantie 2017

Op zoek naar een te gek uitje in de Kerstvakantie? Wij hebben speciale kerstarrangementen samengesteld voor het hele gezin. De verschillende arrangementen bestaan uit de activiteiten: bowlen, karten, lasergamen, Escape Rooms en een heerlijke barbecue in kerstsferen. Kortom, meer dan genoeg gezellige kerstuitjes voor de hele familie. De kerstarrangementen zijn geldig van 25 december 2017 t/m 7 januari 2018.

Bekijk de arrangementen

Kerstuitjes 2017

Kerstmis draait om familie, gezelligheid en lekker eten. De traditionele kerstuitjes hebben plaats gemaakt voor actieve activiteiten. Tijdens 1e en 2e Kerstdag neemt de populariteit aan uitjes steeds meer toe. Geen zorgen over het kerstmenu en de afwas, maar heerlijk erop uit met een actief en gezellig dagvullend programma. Wij zijn tijdens Eerste en Tweede Kerstdag geopend van 13:00 tot 23:00 uur. Kerstuitstapjes organiseren was nog nooit zo eenvoudig!

KARTEN 3=2

Elke donderdag 3 keer karten, 2 keer betalen bij All in Echt. Kom 3 heats racen over ons circuit. Karten is een sensationele activiteit die voor vrijwel iedere doelgroep bereikbaar is. Onze kartbaan in Limburg is overduidelijk op Monaco geïnspireerd en combineert een aantal, voor de kenner, hiervan bekende bochten met de alom bekende Monaco tunnel, waar u bij benadering de sensatie ervaart die de echte coureurs bij het rijden door deze tunnel ervaren. Kinderen onder de 14 jaar worden ten alle tijden geplaatst in een gezinsheat mits het gaat om een ervaren karter.

Te boeken vanaf 14 jaar!

€ 29,50