Acties

All in Echt heeft altijd verschillende acties lopen. We hebben een aantal vaste acties die elke week terug komen. Daarnaast hebben we elke maand een nieuwe actie. Ook zijn hier onze losse week acties te vinden. Blijf via deze pagina op de hoogte en reserveer meteen via ons reserveringssysteem en pak je voordeel!

Januari Deals

Januari = actiemaand bij All In Echt! Profiteer de hele maand januari van verschillende voordelen in hét activiteitencentrum van Limburg. De hele maand 3 =2 actie. 3 heats karten voor maar €29,50! Liever Real Life Gamen? Kom lasergamen voor €7,50 en de tweede voor maar €5,-. In combinatie met alle andere activiteiten lasergame je ook al voor €5,- per persoon!

Januari Deals

Januari = actiemaand bij All In Echt! Profiteer de hele maand januari van verschillende voordelen in hét activiteitencentrum van Limburg. De hele maand 3 =2 actie op onze door Monaco geïnspireerde kartbaan: 3 heats karten voor maar €29,50! Liever Real Life Gamen? Kom lasergamen in onze tot fabriek omgebouwde lasergame-arena van 3 verdiepingen. Speel 1 game voor €7,50 en de tweede voor maar €5,-. In combinatie met alle andere activiteiten lasergame je ook al voor €5,- per persoon!

3=2 karten € 29,50

Lasergamen € 7,50

Extra game Lasergamen € 5,-

KARTEN 3=2

Elke donderdag 3 keer karten, 2 keer betalen bij All in Echt. Kom 3 heats racen over ons circuit. Karten is een sensationele activiteit die voor vrijwel iedere doelgroep bereikbaar is. Onze kartbaan in Limburg is overduidelijk op Monaco geïnspireerd en combineert een aantal, voor de kenner, hiervan bekende bochten met de alom bekende Monaco tunnel, waar u bij benadering de sensatie ervaart die de echte coureurs bij het rijden door deze tunnel ervaren. Kinderen onder de 14 jaar worden ten alle tijden geplaatst in een gezinsheat mits het gaat om een ervaren karter.

Te boeken vanaf 14 jaar!

€ 29,50