Acties

All in Echt heeft altijd verschillende acties lopen. We hebben een aantal vaste acties die elke week terug komen. Daarnaast hebben we elke maand een nieuwe actie. Ook zijn hier onze losse week acties te vinden. Blijf via deze pagina op de hoogte en reserveer meteen via ons reserveringssysteem en pak je voordeel!

Bestel tickets

Onbeperkt Lasergamen

Elke dinsdag onbeperkt lasergamen bij All in Echt. Betaal € 19,50 en krijg dinsdagavond onbeperkt toegang tot onze lasergame-arena. Nu is deze actie ook standaard online te reserveren! Kijk hierboven bij de acties en reserveer een leuke avond uit met je vrienden of collega's.

€ 19,50

De hele maand juli

De zomervakantie is begonnen en daarom hebben wij bij All in Echt in de maand juli 2 deals voor het leukste dagje uit met de vrienden of familie! Kies voor snelheid en actie met onze Knal Deal en race over onze kartbaan. Tussendoor heerlijk genieten van onze hapjes in het Evel Knievel kartcafé onder het genot van een drankje. Samen met het gezin erop uit? Kies voor onze Family Deal. Bowlen en lasergamen zijn de perfecte activiteiten voor het hele gezin. Gegarandeerd plezier! Boek snel hierboven de deal die het beste bij jullie past en pak nu jullie korting.